John Carter: Mezi dvěma světy

67%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Já jsem se na tenhle film docela dost těšil, i jsem na to chtěl jít do kina(pak mi to naštěstí nevyšlo). Za mě teda docela zklamání, ještě když o tom ostatní básnili, že to je jako Avatar. Pár dobrých scén, ale jinak nic, co bych musel vidět znova.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Docela mě to bavilo a překvapilo, už kvůli princezně nemůžu dát míň. 69%
kubas369
4 086 bodů
8
Jo jasný je to blbost ale pěkná blbost takovej ten filmeček pro neposedné duše po velkých dobrodružstvích jakou mám i já, ale hlavně nic v tom nehledejte protože v tomhle doopravdy nic není, tohle totiž není pán prstenů takže se hezky posaďte a tu jízdu si vychutnejte a ono vás to třeba bude bavit a nebo taky ne. A námitka typu že je to americky prostoduchý? Ano to je ale nemužete přece u každého filmu šrotovat na plno to by to potom nebyla taková zábava. Chce to být totiž občas trošičku nekritický a s otevřenýma očima snít. Já si tu malou chvilku pravě vybral, teď je to rozhodnutí na vás.
farb
farb
2 064 bodů
6
Johne, Johne... Čekal jsem stylizovanou fantasy pohádku, ve které udatný hrdina zachrání království a získá srdce krásné princezny. To jsem sice dostal, ale jen tak napůl. John Carter sic nevybočuje z příjemných přímočarých pohádkových mantinelů, ale problém skýtá styl a tempo vyprávění. A styl je to velmi rychlý a odosobněný, díky kterému je nám osud hrdinů prakticky ukradený, kvůli čemuž logicky nefungují ani ty málo epické akční scény. Možná kdyby Stanton dostal takovou půlhodinku navíc, tak by z toho vytřískal i nějakou osudovou atmosféru a nemusel by skákat od jedné scény ke druhé (jsem na Marsu a umím skákat, tak honem zachránit princeznu, zabít bílou opici ...). Ale abych jen nevytýkal, tak musím zmínit herce, kteří vyjma Marka Stronga (jehož záporácké role se mi už zajídají) a Dominica Westa byli celkem slušní. Co slušní, třeba takový James Purefoy byl přímo skvělý, až mi bylo líto, že má jen větší cameo. Takže abych to shrnul, hlavně díky slušným hercům a faktu, že jsem se i navzdory výše zmíněnému v kině vůbec nenudil, dávám téhle výpravě na Barsoom slušných 60%.
kapi128
318 bodů
9
Zaujal me ve vsech smerech,nerekl bych,ze by slo o nudu.Je v tom dej a clovek kdyz zakouka,obliby si tento film.Libilo se mi vse,co ten film ma.Nemel bych zadnou vycitku
Prezidentka
Prezidentka
239 bodů
4
Tento snímek se vážně moc nepovedl.
Ferlovsky
Ferlovsky
213 bodů
6
Film jsem viděl před pár lety a rozhled jsem se že se podívám znovu. Kdysi mi tenhle film připadal mnohem lepší. Ve škatulce červení proti modrým a objeví se chasník který zachrání princeznu jenomže tentokrát na Marsu 😄 scéna kdy se John Carter rozhodne bojovat sám proti armádě jen protože ho tíží svědomí bylo extra nesmyslná 😄
  • vesmírný pes
  • slabý příběh
  • op hrdina