John Carter: Mezi dvěma světy

67%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
John Carter možná propadl v kinech,ale já bych nad ním rozhodně nelámal hůl. On to má ve své podstatě hrozně těžké,že přišel do kin po všech těch Hvězdných válkách ,Avatarech a podobných filmech. Ono je vážně těžké přijít s něčím novým a "originálním". Nemyslím,že to bylo tak zlé jak říkaly nějaké recenze. Za mne vcelku povedený fantasy dobrodružný snímek.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
7
Tuhle fantasy pamatují i starší ročníky, které vyrůstaly na Ábíčku (časopisu ABC), kde tento starý komiks vycházel na pokračování - a jeho oživení skvělými triky potěšilo. Válečné scény připomněly lepší části Star Wars. 3D triky Avatara, ale pobavily milé nadsázky (Johnův pes s ksichtíkem velemloka apod). Princezna Dejah Thoris měla být míň akční a víc půvabná - ale vítány byly neokoukané tváře.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
Celkem slušné fantasy. Viděl jsem spoustu a spoustu daleko méně podařených filmů tohoto žánru. Není to film, na který bych se chtěl dívat pravidleně, ale jednou ho vidět nikomu nezpůsobí noční děsy, ani jinou psychickou újmu :) Herci jsou ale slabou stránkou tohoto snímku, opravdu se moc nepředvedli.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Takhle by vypadal Avatar, kdyby v něm bylo všechno špatně... Uondané, nezajímavé. Selhává to už od samého počátku - tomu světu se nedá věřit! Co teprve postavám v něm a co teprve tomu, co ty postavy dělají. (+ další selhání 3D formátu. Dává nám jen vyblitou šeď barev a minimální efekt. Scorsese nastavil laťku vysoko...)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Utopené peníze v jednom z nejvíc WTF snímku posledních měsíců. Neúspěch tomuhle snímku dost přeju, protože nenabízí nic než utlradrahou nudu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
John Carter není dokonalý film, má nevyrovnané tempo, ale na plátně se toho děje tolik, že se přímo nudit nikdy nebudete. Popravdě nechápu kritické odmítnutí fanouškovskou základnou předlohy i hysterickými výlevy fanoušků na internetu. John Carter je ale poctivý dobrodružný film pro náctileté publikum, který neurazí ani jejich rodiče. Každopádně klidně bych se na film podíval ještě jednou.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
V pohodě koukatelná fantasy jednohubka. Skvělé efekty a zvuk, podmanivá výprava a zajímavé mimozemské prostředí výrazně podpírají lehce rutinní příběh, který se již v dnešní době vážně tvářit nemůže. Taylor Kitsch je ok, ale Jake Gyllenhaal by byl lepší. Jinak si ale na nic stěžovat nemůžu. Dvě hodiny utekly jako voda, Lynn Collins má krásné oči a John Carter směle aspiruje nejen na nejlepší popkornovku letošního roku, ale vizuálně i nejlíbivější podívanou od dob svěžího a kouzelného Prince z Persie.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Pěkné to bylo. Povedli se i ty oblůdky a stvůrky. Mě bavil ten pes. Za to scénka v aréně byla unáhlená a skončila dříve než začala. Vizuál se taky povedl.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8
Pohodovka, dvě hodiny utekly jako nic. Pěkný dobrodružný film. Režisér film zvládnul. Vatu bych tam taky našel, ale neotravovala. Trochu vadil představitel hlavního hrdiny, ale dalo se na něj zvyknout. Strong je zkrátka zloduch, ostatní představitelé dobří. Triky taky. Na to že předloha začala vycházet někdy v roce 1912 překvapivě dobrý. Děj držel pohromadě a dával smysl. Jestli navštívíte film s 8 - 13 letými dětmi nebudou zklamáni. Pro mě lepší než Avatar. 3D se povedlo.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
To je taaaaaaaak nedocenenej film, ach jo. 88%