300: Vzestup říše

66%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
surowka
303 bodů
7.5
Nečekal jsem moc , ale asi díky tomu mě film nezklamal . Ano hlavní hrdina nemá takové charizma , ale také to je obyčejný voják ne spartský král .
  • film je tak akorát dlouhý nestihne nudit
kendzinka
kendzinka
267 bodů
8.5
Film se mi líbil. Herecké obsazeni i děj byl fajn :)
petas.sl
234 bodů
6.5
Trošku horší než první díl, ale stále pecka. Akce, brutalita a krev - Boje a krev hodně umělé.. Od začátku do konce to bylo velmi napínavé a lepila jsem se na obrazovku.
sak007
232 bodů
6.5
Od filmu jsem toho moc neočekával a rovnou ho bral jako zdařilé béčko, a tak nejsem tolik zklamaný jako mnozí jiní. Jediné co mě trochu zklamalo, byla "3D" prsa Evy Green :)
  • kdo nečeká AAA titul, ten si to užije
  • 3D efekty nic moc
Pepa Nevrkrakr
Pepa Nevrkrakr
142 bodů
4.5
Málem mě kleplo, hrozně jsem se na tohle zpracování těšil, ale realita byla někde úplně jinde...nudné sekvence lodních bojůvek, chvílemi působí velmi trapně a za chvíli nudí...šanci na úspěch to má pouze z důvodu fakt famózní Evy Green, která děj svým způsobem aspoň trochu táhne...proč stojí za to film vidět? + vememe li v potas, že se to opět točilo proti zelenému plátnu, tak to není nejhorší ani tragické, děj jakž takž utíká a musím uznat, celou dobu jsem u toho za 150 Kč vydržel, takže proč ne..Eva Green je sexy holka.. - velmi nepovedená kopie originálu, nechtěl bych vidět Millerův výraz po premiéře.
sari.jurikova
104 bodů
3.5
Myslim, ze tento film je vhodny i pro hluche. Téměř zadna slova, jenom same vrazdeni a sekani tel. Cekala jsem vic
Eradancz
100 bodů
8.5
Tak od tohodle filmu jsem čekal celkem hodne a taky hodně jsem toho dostal.(zas tak moc sice ne ale hodně) Hned na zacatku akce což mě potěšilo. Spomalovací zcény naprosto úžasný. V jedničce taky byli dobry ale tady naprosto úžasný proste naprosto úžasný. Akorát u scén kde se kecalo jsem se skoro(píšu skoro)začal nudit ale nakonec tam dali neakou akci takze jsem se zacit nudit ani nemohl. Ale ta akce ta je drsná. Sice z lidí tam teklo víc krve než by mělo ale to je spíš klad než zápor teda je to klad. Já dávám proste 85%.
SimcaJB
90 bodů
4
Bohužel mne v porovnání s prvním dílem celá nová 300 zklamala. Nedám ji ani průměrné hodnocení. Moc si toho nezaslouží, protože natočit film trvalo tak dlouho a je vidět až moc velká snaha, aby to bylo lepší než předchozí první díl. Snaha tvůrců se nevyplatila a z přehršle snahy je velký pád. Bohužel až na 40 % hodnocení filmu. Nezachrání to ani nahá prsa, více krve a bitvy na vodě.Více -> http://www.zk4.cz/3v
VELA
VELA
58 bodů
6
300 bitva u Thermophil mě nadchnul , byla jsem uchvácená , ale toto pokračování mě zklamalo , vše krásné, jen ten děj na nic , žádné napětí , žádná láska , žádný smutek , nic co by Vás vzalo za srdce a to je ve filmu nejdůležitější , něco co ve vás nechá stopu , ať je to smích , nebo děs , ale tento film je studený a nijaký , obrovské zklamání :-(
kajir
48 bodů
6.5
Lepší než jednička, vynikající kamera, skvělá hudba a vynikající démonická Eva Green.