Počátek

88%

Komentáře a recenze 154

Dle počtu bodů
Shifty
Shifty
20 bodů
10
Jeden z mála filmů, jehož konec mě donutil říct prosté WOW. Neskutečně napínavý příběh, skvělé.. no prostě vynikající!
Wyther
12 bodů
10
Dost dobrej Film =)
misa02
9 bodů
Filmy od Nolana nikdy nezklamali.
gigginka
9 bodů
9
opravdu jeden z mála filmů, který ve mně něco zanechal :)Nejen že jsem byla v závěru překvapena, podotýkám mile, ale musím říct, že každý další mnou shlédnutý film ve kterém hraje Leonardo Dicaprio, mě oslovil.. asi jeden z mých nejoblíbenějších herců (přestože jsem mu v 90.letech, kdy se zviditelnil díky roli Jacka v Titanicu, nedávala moc šancí..). Jak hudba, tak režie byly víc než chvályhodné. Budu čekat na další Nolanovu práci a musím hodnotit tento snímek 90%.
nicneznam
6 bodů
10
Absoulutní vrchol akčních sci-fi. Geniálně promyšleno do nejmenších detailů. Stvoření světa, do kterého Nolan umístil perfektně vygradovaný děj, emoce, skvělé herce a toto všechno popohání mohutně strhující hudba Hanse Zimmera. Zážitek, který se objevuje zcela vzácně a neuvadá ani po několikerém zhlédnutí. Mistrovský kousek, kult, který nestojí na efektech jako jiné.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Počátek je za mě nejlepší sci-fi, příběh je perfektní, postavy mi jsou sympatické, hudba Hanse Zimmera je skvělá, Nolan nikdy nezklame 10/10.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
občas mám problém, pokud je ve filmu více dějových linií, posun v čase či retrospektiva, ale tenhle film mě absolutně dostal - a ten konec opravdu nemá chybu. Myslím si, že je potřeba ho vidět vicekrát než jednou. A mladíček z Titanicu je už opravdu pan herec.