Kick-Ass

80%

Komentáře a recenze 71

Dle počtu bodů
hroufie
1 416 bodů
8
Překvapení roku
Lucyen
Lucyen
919 bodů
9.5
Kick-Ass +10. Na tenhle film jsem se těšila hodně dlouho a vůbec nezklamal. Naopak to bylo o dost lepší, než jsem čekala. Parádní závěr filmu. Mnohem nadupanější, než skvělý Wanted.
PandaPool
PandaPool
851 bodů
8.5
skvělí, jak film tak i komiks je to asi nejrealistyčtější hrdina ze všech
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
8.5
Na tenhle film jsem narazil v době jeho premiéry omylem a o to více mě překvapil. Není to nic pro lidi se slabým žaludkem, protože i když je film kocipován jako taková poloparodie na komiksovky, je plný krve a násilí. Hlavní hrdina je trichu tupý, ale vedlejší
  • brutální humor
  • postavy
  • celkové uchopení předlohy
  • pro někoho možná moc krvavé
sugi
752 bodů
0
…. bez komentáře ….
Kuroni
Kuroni
652 bodů
7
Skvělý akčňák, když člověk nehledá nějakou promyšlenou zápletku, tak je to poměrně povedený snímek.
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
9
Hned vedle The Boys je tohle nejlepší komedie na superhrdiny. Na to jak je to absurdní občas jsou tu chvíle, kde se bojíte o hlavní postavy a hodně se to přibližuje realitě nejvíce jak to jen jde, když pominu konec, který je prostě jenom, aby nějak uspokojivě ukončil děj. Ale určitě to je originální a to podle mě je nejvíce podstatné u superhrdiského žánru. Skvělá hudba v akčních scénách, děj se netáhne ani jedna minuta navíc, co víc si přát od akční komedie.
Vetstormy_
Vetstormy_
471 bodů
10
Neuvěřitelně zábavný, hravý a vtipný film , kterej důstojně konkuruje původnímu komixu.
Bori02
404 bodů
9.5
Film, který mě hodně pobavil a přesvědčil, že cokoliv co Matthew Vaughn natočí opravdu stojí za to. Je to hodně drsný a s hlavním hrdinou se tu nemažou, ale pořád tam ještě trochu chybí, aby to mělo úroveň násilí, jako v komiksu. A to je dobře. Film navíc překypuje výbornou hudbou a skvěle natočenými scénami, že tomu nemohu dát nižší hodnocení.
sammikk_
sammikk_
330 bodů
9
Je to obrovská magořina se spoustou nadávek, gagů. Postavy jsou trhlé ale dobře napsané. Akční scény jsou průměrné ale dá se to čekat. Příběh je fajn, a vlastně ani nevím proč se mi to tak líbí, holt to mám nakoukané nejméně dvacetkrát a nikdy neomrzí je to láska.