Netflix v březnu premiérově uvede vraždy mezi mormony, úplně novou seznamovací službu a konec civilizace podle Huxleyho

Netflix v březnu premiérově uvede vraždy mezi mormony, úplně novou seznamovací službu a konec civilizace podle Huxleyho
Brave New World | Peacock
Jelikož, ale Netflix informace o svých premiérách vydává postupně, musíme tento článek opakovaně doplňovat i my. Nezapomeňte si tedy článek pročítat opakovaně, vždy nějaký pořad přibyde. :-)
1. března
Brave New World - nový utopický seriál podle románu Aldouse Huxleyho Konec civilizace.
Biggie: I Got a Story to Tell - dokument se vzácnými záběry i velmi osobními rozhovory vzdává hold rapperovi, který si říkal The Notorious B.I.G., a sleduje jeho cestu od dealerství až na rapový trůn
3. března
Moxie je americké drama, ve kterém dospívající studentka vyvolá feministickou revoluci na své škole. Režírovala Amy Poehler a v hlavních rolích se představí Josephine Langford a Josie Totah.
netflix-prehled-breznovych-premier
Moxie | Netflix
Murder Among the Mormons - nový dokumentární seriál pojednává o skutečných vraždách uvnitř mormonské komunity. Zločin se stal v roce 1985 v Salt Lake City a během série dvou výbuchů zemřelo několik lidí. První nálož vybuchla blízko kostela, usmrtila dvě osoby a několik dalších jich zranila. Druhá nálož určena biskupovi J. Garymu Sheetsovi nakonec zabila jeho manželku. Incident pochopitelně otřásl celou komunitou.
4. března
Mariposa - indonéská romantická komedie. Iqbal je pro Anchu jako motýl, vždycky jí uteče, když se přiblíží. Ona je ale rozhodnutá, že se jí ho podaří chytit. Iqbal je totiž známý tím, že je hezký, chytrý a odtažitý.
Word Party - 5. série animovaného vzdělávacího seriálu pro nejmenší
Pacific Rim: Země nikoho - Kaijuové se vynořili z moře a ovládli Austrálii, kde se dva sourozenci s pomocí poničeného jaegra pokouší najít ztracené rodiče – nebo aspoň přežít.
Pacific Rim: Země nikoho
Pacific Rim: Země nikoho | Netflix
5. března
Sentinelle - francouzský akční thriller. Klaře je 33 let, je vojákem francouzské armády a veteránkou války v Sýrii a po návratu z mise je převelena do Nice na operaci Sentinel. V Nice se Klara snaží spolu se svou matkou a sestrou Taniou začít zase žít normální život a vypořádat se s hrůznými zážitky, které si ze Sýrie přivezla. Pak je ale jednoho večera její sestra nalezena polomrtvá na pláži, znásilněná a zbitá. Klara se rozhodne jednat, najít viníka a sestru pomstít. Stopy ji zavedou až k Ivanovi Kadnikovi, synovi mocného Rusa ovládajícího Francouzskou riviéru.
City of Ghosts - nový dokumentárně laděný animovaný seriál pro děti. Hlavní hrdinou je Zelda - dívka z Los Angeles, která založila klub duchů. V něm se Zelda a její přátelé dozvídají bohatou historii svého města skrze rozhovory s mírumilovnými duchy ze sousedství.
Nevenka: Výkřik do ticha - dokument o historicky prvním soudním procesu o sexuálním obtěžování ve Španělsku. Skandální příběh očima jeho protagonistky Nevenky Fernándezové.
netflix-v-breznu-premierove-uvede-vrazdy-mezi-mormony-uplne-novou-seznamovaci-sluzbu-a-konec-civilizace-podle-huxleyho
Nevenka | Netflix
8. března
Ženy z Bombaje - pětice ambiciózních žen z různého prostředí si v zasedačkách i na okraji společnosti moderní Bombaje plní sny a touhy a taky prožívá různá zklamání.
9. března
Das Hausboot - nový německý dokumentární seriál z prostředí hausbótů.
StarBeam - premiéra třetí série animovaného seriálu pro děti
10. března
Marriage or Mortgage - americká reality show. Zvítězí u budoucích nevěst nabídka vysněného domu, nebo svatby?
Univerzita poslední šance: Basketbal - basketbalová edice „Univerzity poslední šance“ začíná na palubovce ve východním Los Angeles, kde se zapálený trenér snaží dostat ze svých svěřenců to nejlepší.
netflix-prehled-breznovych-premier-2
Univerzita poslední šance: Basketbal | Netflix
Dealer - když dva filmaři zavítají do oblasti ovládané gangy, aby tu natočili videoklip pro rappera, začíná být horko. Kriminální francouzský seriál.
11. března
Slet čarodějnic - v Baskicku v roce 1609 se několik žen obviněných z čarodějnictví snaží oddálit svoji popravu, a tak nalákají inkvizitora na oslavu sabatu.
12. března
Yes Day - rodinná komedie plná bláznivých situací. Co se stane, když na jeden den v roce dětem slíbíte, že jim všechno dovolíte? Hrají Jennifer Garner, Edgar Ramírez, June Diane Raphael a Jenna Ortega.
netflix-prehled-breznovych-premier-1
Yes Day | Netflix
The One - láska a lži jsou ústředním tématem nového kriminálního sci-fi seriálu. Když se vědcům podaří vynalézt metodu, jak skrze DNA najít pro každého člověka na světě perfektního partnera, vznikne úplně nová seznamovací služba...
Jonghahamyeon urineun (Love Alarm) - premiéra druhé řady romantického korejského seriálu.
Paradise PD - premiéra třetí řady animovaného seriálu.
15. března
Paper Lives (Mücadele Çikmazi) - turecké drama. Tvář předměstí Istanbulu drasticky mění vlny emigrace. Mehmet je tu respektován a obdivován za to, že je vždy ochotný pomoci všem v nouzi, zvláště pak opuštěným dětem na zdejších ulicích, neboť je sám sirotek bez rodiny. Sbírá papír a vede malý sběrný dvůr, díky němuž pomáhá dětem. Když jednoho dne objeví v odpadcích i osmiletého Aliho, rozhodne se, že mu pomůže najít jeho rodiče. Netuší ale, že se během toho oba spřátelí a vytvoří svou vlastní rodinu.
Ztracené království pirátů - tento dokumentární seriál sleduje skutečné piráty z Karibiku, kteří drancovali světová bohatství, ale založili i překvapivě rovnostářskou republiku.
Zero Chill - talentovaná krasobruslařka Kayla musí všechno opustit. Její rodina se totiž rozhodla přestěhovat, aby její bratr Mac mohl chodit na prestižní hokejovou školu.
Abla Fahita - egyptský seriál. Uprchlice Abla Fahita je nevinná, a přesto jí sebrali děti. Tahle velká hvězda se ale ve snaze očistit svoje jméno a získat děti zpátky nezastaví před ničím.
16. března
Vafle + Mochi - zvídavé loutky Vafle a Mochi cestují po světě, objevují zajímavá jídla i cizokrajné kultury a učí se vařit z čerstvých surovin.
Vafle + Mochi
Vafle + Mochi | Netflix
RebellComedy: Vypadněte ze zoo - komici z RebellComedy ovládnou jeviště a pustí se do témat jako záměna identity, senilní influenceři nebo pokřivené vnímání zvířat ze strany lidí.
17. března
Podmáznuté příjimačky - dokument zachycuje vyšetřování podvodu, díky kterému se děti z bohatých a slavných rodin dostaly na špičkové americké univerzity.
V podezření: Případ Wesphael - dokumentární seriál zabývající se případem belgického politika Bernarda Wesphaela, kterého v roce 2013 obvinili z vraždy manželky.
Simply Black - politicky nekorektní komedie o roli černochů ve francouzské společnosti.
18. března
Případ ztracené kozy - dva úplně marní policajti při pátrání po oblíbeném maskotovi, koze Celestině, zkříží cestu nebezpečným zločincům a zadělají si na pořádný průšvih.
Případ ztracené kozy
Případ ztracené kozy | Netflix
Nate Bargatze: Největší průměrný Američan - Nate Bargatze si ve svém speciálu utahuje z komediálních pořadů přes Zoom, ztráty telefonu, mizerných hotelových snídaní, zvířat, která golfistům nosí hole, nebo matiky.
19. března
Sky Rojo - nový seriál od Alexe Piny (Papírový dům). Tři prostitutky utečou od svého pasáka, aby získaly ztracenou svobodu zpět. Hrají Miguel Ángel Silvestre, Lali Espósito, Verónica Sánchez a Yany Prado.
Alien TV - premiéra druhé řady animovaného seriálu.
One Small Problem - mexický remake argentinské romantické komedie Žádné děti. Když se rozvedený otec zamiluje do ženy, která nesnáší děti, rozhodne se jeho dcera, že bude hrát jeho mladší sestru. Co by se mohlo pokazit?
Pohoda v rytmu country - nadějná country zpěvačka měla slibně rozjetou kariéru, ale všechno se to nějak zvrtlo. Najde si proto práci jako chůva pěti okouzlujících dětí sympatického vdovce.
Pohoda v rytmu country
Pohoda v rytmu country | Netflix
Formule 1: Touha po vítězství - premiéra třetí řady dokumentárního seriálu ze světa závodů F1.
The Yin Yang Master - filmová adaptace stejnojmenné mobilní hry.
21. března
Láska (svatba a rozvod) - tři úspěšné ženy z jednoho rozhlasového pořadu prožívají ve svých zdánlivě šťastných manželstvích nejrůznější zvraty a trable a život se jim začne rozpadat pod rukama.
23. března
Loyiso Gola: Unlearning - stand-upová šou jihoafrického komika Loyisa Goly.
24. března
Kdo zabil Saru? - mexický krimiseriál. Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele.
Manolo Cardona
Kdo zabil Saru? | Netflix
Seaspiracy: Pravá tvář udržitelného rybolovu - dokumentární film o škodách, které lidé způsobují oceánům a jejich obyvatelům a odhaluje alarmující globální korupci.
25. března
DOTA: Dračí krev - po střetu s drakem a princeznou se dračí rytíř ocitá uprostřed dobrodružství většího, než si kdy dokázal představit.
Caught by a Wave - letní dobrodružství pod sicilským sluncem, se stává bolestivým milostným příběhem...
Shtisel - premiéra třetí řady izraelského seriálu, ve kterém se charedimská rodina žijící v ultraortodoxní čtvrti Jeruzaléma se potýká s láskou, ztrátou a trápením každodenního života.
Kancelář pro kontrolu pouliční magie - z Jeníčka a Mařenky, jak je znáte z pohádek, jsou teď tajní agenti, kteří musí vypátrat zmizelého krále pomocí kouzel, fištrónu a týmové práce.
26. března
Příležitostní detektivové z Baker Street - Londýn - Anglie za dob královny Viktorie. Na ulici žije skupinka dospívajících dětí, které se zaplétají do vyšetřováním případů tajemného doktora Watsona a jeho partnera Sherlocka Holmese.
Příležitostní detektivové z Baker Street
Příležitostní detektivové z Baker Street | Netflix
Letní kemp - americký muzikál. Will nemá kam jít a tak poprvé v životě skončí na táboře, nejdřív chce utéct, ale pak si najde kamaráda, někoho, kdo komu může vzhlížet a dokonce i první lásku. Poprvé v životě tak nachází domov.
Bad Trip - mix komedie, skryté kamery a road movie. Chris se spolu se svým kamarádem vydává do New Yorku, aby vyznal lásku ženě, kterou miluje. Po cestě je čeká šílené dobrodružství okořeněné o situace natočené skrytou kamerou s přirozenými reakcemi nic netušících lidí.
Magic for Humans by Mago Pop - iluzionista Mago Pop nás zavede do ulic Barcelony, kde kolemjdoucí uchvacuje svými kouzelnickými triky.
Nailed It! - premiéra páté řady cukrářské šou.
Pagglait - indická dramatická komedie. Krátce po svatbě mladá žena ovdověla a nyní se musí vypořádat se svou neschopností truchlit, podivnými příbuznými a odhalováním pravdy o muži, kterého si vzala.
30. března
Oktonauti a Ohnivý kruh - výbuchy rozpálených sopek spustí sérii katastrof napříč oceánem. Oktonauti proto musí spojit síly a zvládnout svůj zatím nejtěžší úkol.
31. března
Haunted: Latin America - hororová reality šou, ve které skuteční lidé vypráví znepokojující příběhy o strašidelných, nečekaných a nevysvětlitelných událostech v jejich životě.
Bez přesného data premiéry:
Monster - sympatický a chytrý sedmnáctiletý student z Harlemu je obviněn z vraždy. Toto je dramatická cesta jeho procesem. Podle knihy od Waltera Deana Myerse. Hrají David Washington, Jennifer Ehle, Kelvin Harrison Jr., Tim Black Nelson a Jeffrey Wright.