Yes Day

53%
Yes Day

Allison a Carlos byli mladí, zamilovaní a měli rádi dobrodružství i zábavu všeho druhu. Po svatbě, ale přišly děti a z Allison se stala matka na plný úvazek, která vede celou domácnost jako ten z přísnějších rodičů, protože Carlos nechce být doma za "padoucha". Allison si nestěžuje, pro své děti by udělala cokoli, jenže nejstarší Katie přišla do puberty a začíná matce odporovat, syn Nando nepatří ve škole k nejpilnějším žákům, navíc o ní natočil video, kde ji přirovnal k diktátorům jako byli Stalin či Hitler, a jen nejmladší Ellie problémy s přísnou mámou zatím neřeší. Není tedy divu, že Allison už neví jak dál. Naštěstí je tu školní výchovný poradce, který Torresovým poradí, aby dětem slíbili den Ano na všechno, kdy za předem stanovených pravidel dostanou, cokoli si zamanou. Katie, Ellie a Nando si sestaví vlastní harmonogram a rodina vyráží za dobrodružstvím, během kterého dojde na velký kopec zmrzliny, lunapark, bojovku nebo návštěvu myčky, ale i nutnou lekci pro obě strany barikády. 




Recenze: Yes Day

Kinobox.cz
55%

Yes Day má být zábavou pro celou rodinu, nečekejte tedy nic jiného. Děti se budou u nápadů Torresových bavit, dokonce po skončení filmu, to na vás nejspíš s ano na všechno zkusí také, ale nijak velká hitparáda to není. Začátek snímku je spíše tragický (Allison dostává skutečně čočku a většina matek se v ní určitě uvidí), postava rádoby komického výchovného poradce je neuvěřitelně trapná (jak z filmů Adama Sandlera) a ani rodinná dobrodružství nejsou s výjimkou lunaparku a bojové hry nijak zábavné.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Yes Day je klasickým rodinným filmem se všemi neduhy. Pokud nemáte rádi filmy kde v hlavních rolích vystupují děti a vše je přitažené za vlasy, tak se tomuto filmu rovnou vyhněte. Samozřejmě se nejedná o žádnou extra podívanou u které by jste měli nějak přemýšlet. Yes Day chce prostě pobavit jak děti tak rodiče a to se mu daří celkem slušně.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Vypadalo to na odpočinkovou rodinou komedii, kterou si užiju a nebudu muset extra přemýšlet nad dějem. První polovina slibná, rodinka zažívá nevšední den a spoustu legrace. Poté se to zvrhlo na snůšku klišé a fádní rodinou udobřovačku. Líbila se mi nejmenší z dcer, byla roztomilá. Co se týče nejstaršího "dítka".. pokud se Jenna Ortega vymaní z béčkových až céčkových filmů, tak by z ní jednou něco mohlo být, má charisma a až dozraje, snad se s ní uvidíme v lepších snímcích.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jede se podle klasického mustru a na závěr nesmí samozřejmě chybět ponaučení. Vysloveně nuda to není, vlastně chvílemi je to i příjemné, jenže mám z Yes Day pocit, že přesně takovéhle filmy by mohla už teď točit AI s digitálními herci. 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Yes Day (více)
  • USA Yes Day
Premiéra v ČR:
12. 3. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch