DOTA: Dračí krev

76%
DOTA: Dračí krev

Po střetu s drakem a princeznou se dračí rytíř ocitá uprostřed dobrodružství většího, než si kdy dokázal představit. 





Floridsky
4 376 bodů
8
Hned na začátek musím říct, že vůbec netuším, co DOTA je a seriál jsem si pustil jen na základě doporučení. Nic jsem nečekal, líbilo se mi to, ale nějak extra ohromenej zase nejsem. Krátká stopáž mi vyhovovala. Chválím dobrý vizuál, eRkové souboje a zajímavé postavy. Pokud bude další řada, budu rád.
FAT_YODA
FAT_YODA
1 510 bodů
8
Jako malý jsem trpěl absencí počítače a DOTU jsem tak nikdy nehrál. Od její seriálové anime adaptace jsem tedy nic moc nečekal. Dokud mi ji ovšem nedoporučilo asi 10 lidí. Poté se mé očekávání o dost nafouklo, ale i přes to se celkem naplnilo. Jak jsem psal DOTU jsem nikdy nehrál, a tak nemohu hodnotit samotnou adaptaci, avšak jako člověk nedotčen předlohou jsem si užil parádní fantasy anime se super charaktery a těším se na 2. sérii.
CarnTheSlayer
CarnTheSlayer
877 bodů
8
KOMENTÁŘ MŮŽE OBSAHOVAT SPOILERY! DOTA: Dračí krev je super, i nejspíš "rychle zplácánou" třetí sérii, která by měla být asi i závěrečná jsem si užil, ale závěr je takový, že to celé dopadlo tak nějak nijak, což trošku tahá seriál dolů. Abych to lépe vysvětlil, tak závěr není špatný, právě že celkem ujde a je dobrý, ale to zakončení prostě není moc uspokojující. Pokud je ovšem v plánu ještě čtvrtá série, která by třeba už byla doopravdy závěrečná a třeba to ukončila i trochu líp, tak to vůbec neodmítnu.


Dodatečné informace

Původní název:
Dota: Dragon's Blood (více)
  • USA DOTA: Dračí krev
  • USA Dota: Dragon's Blood
Premiéra v ČR:
25. 3. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch