20 faktů o herecké hvězdě Aně de Armas: Za jaké role získává překvapivě nejvíc peněz?

20 faktů o herecké hvězdě Aně de Armas: Za jaké role získává překvapivě nejvíc peněz?
Ana de Armas | Metro-Goldwyn-Mayer / Nicole Dove
Narodila se 30. dubna 1988 v Santa Cruz del Norte na Kubě a odmalička projevovala vášeň pro umění. Její herecký talent byl zjevný od samých začátků a její odhodlání dát svému snu o herecké kariéře přednost ji dovedlo do prestižní Havana's National Theater School. Průlom v její kariéře přišel s filmem Una rosa de Francia v roce 2006, kterým získala pozornost domácího publika. Avšak opravdu širokou pozornost na sebe strhla až v roce 2015 díky účinkování v thrilleru Nebezpečné pokušení.
Ana de Armas
Ana de Armas

Herečka

Tento film režírovaný Eli Rothem představil Anu de Armas mezinárodnímu publiku a položil základy pro její následující úspěchy. Jednou z nejvýznamnějších rolí, které jí přinesly uznání a ocenění, byla postava Joi v kritiky chváleném sci-fi dramatu Blade Runner 2049. Její schopnost věrohodně předvést komplexnost postavy jí vynesla nominaci na Saturn Awards a etablovala ji jako jednu z klíčových postav současného filmového průmyslu.
Již v roce 2019 se Ana de Armas stala jednou z nejhledanějších a nejžádanějších hereček v Hollywoodu. Získala roli ve filmu Na nože, kde si zahrála po boku hvězd jako Daniel Craig, Chris Evans a Jamie Lee Curtis. Její výkon byl chválen kritiky i diváky a film se stal celosvětovým hitem. S Craigem se potkala také při natáčení bondovky Není čas zemřít, s Evansem pak pracovala také na akčňácích Ghosted a The Gray Man.  
20 faktů - Ana de Armas | Kinobox
Hereččina popularita stále roste, což potvrzuje její účast v nadcházejícím filmu ze světa Johna Wicka, Ballerina. Zde bude mít hlavní roli a ještě víc si rozšíří knihovnu svých akčních rolí. Snímek by měl dorazit do českých kin během letošního června. Kromě své skvělé herecké kariéry Ana de Armas aktivně využívá svůj vliv k podpoře charitativních projektů a boji za lidská práva. Její angažovanost a snaha o pozitivní změnu ji staví i do role vzoru mnoha mladým lidem.
Ana de Armas si nejen získala místo ve světě filmu, ale také srdce diváků svým půvabem, talentem a pozitivním přístupem. Její kariéra se stále rozvíjí, a není pochyb o tom, že ještě uvidíme mnoho skvělých výkonů od této mladé, nadané herečky z Karibiku. Pokud by vás zajímaly další informace z jejího osobního i hereckého života (např. jak zní její celé jméno), pusťte si naše video v článku.
Zdroj: Kinobox.cz, Collider