3 odvrácené tváře Brada Pitta v osmé epizodě Pop Cooltu dnes večer na Prima Cool

3 odvrácené tváře Brada Pitta v osmé epizodě Pop Cooltu dnes večer na Prima Cool
Brad Pitt a režisér Joseph Kosinski | Getty Images
POP COOLT powered by Kinobox
POP COOLT powered by Kinobox
79%
Osmá epizoda se tentokrát netradičně obejde bez hosta či hostky a místo toho Mikoláš představí množství knižních tipů, které na Vánoce jako když najdete. Hlouběji se ponoří do rozmáchlé biografie kontroverzního Elona Muska, půvabné historie stavebnice LEGO, tuzemské sci-fi beletrie a samozřejmě dojde i na fotbal. Rozhovor vám pak vynahradí exkluzivní reportáž z Londýna, kde Zack Snyder, režisér s nechvalně proslulým fandomem, premiéroval se svým akčňákem Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně. Ten se na Netflix dostane 22. prosince.
V různorodých rubrikách se pak dozvíte novinky o kousavém seriálu Banda nebo o připravované seriálové adaptaci akční komedie Pan a paní Smithovi, která se pomyslně navrací ke kořenům z 90. let. Blíže představí i dva nadcházející hity Aquaman a ztracené království a intimního Maestra. Neotřelé Fun Facts se zaměří na to nejlepší z filmů zmiňovaného Zacka Snydera, které zahrnují potoky krve, zombies, Supermana nebo Bitvu u Thermopyl.
Thelma a Louise
Thelma a Louise | 20th Century Fox
Naše expertní rubrika se tentokrát podívá na herecké mistrovství Brada Pitta, kterému je dnes neuvěřitelných 60 let. Ačkoli by se dalo zmínit množství ikonických titulů, jež si s Pittem ihned spojíte, rozhodli jsme se vydat spíš alternativnější cestou a představit často opomíjené role, v nichž je mrazivě odlišný a vzpírá se obrazu, s kterým si jej publikum spojovalo od jeho prvního velkého zářezu v road movie Thelma a Louise.
Do výběru rozmanitého trojlístku jsme zahrnuli opomíjenou, leč ostrou a mrazivou fresku ekonomicky i morálně kolabující společnosti Zabít tiše, kde se Pitt se satirickým podtónem převtělil do chladnokrevného nájemného zabijáka. Meditativní a zároveň živelně rozbouřený výkon předvedl ve spirituální cestě Strom života, kde vdechl život muži, kterého zradila vidina amerického snu. Nejodpornější postavu pak ještě v 90. letech ztvárnil ve filmu Kalifornie. Tam se představil jako vyšinutý a bezskrupulózní vrah.
Novou epizodu sledujte ve 21:30 hodin na Prima Cool. Pokud nestihnete živé vysílání, je možné pořad zdarma zhlédnout na platformě Prima+, kde jsou zároveň k dispozici všechny odvysílané epizody.