Herci a herečky z Přátel se sešli ke společnému truchlení po Mattovi

Herci a herečky z Přátel se sešli ke společnému truchlení po Mattovi
Přátelé | Warner Bros.
Záhy po utonutí Matthewa Perryho ve vířivce jeho herečtí kolegové a kolegyně z Přátel vydali společné prohlášení. „Jsme naprosto zničení ztrátou Matthewa. Byli jsme víc než jen přátelé. Byli jsme rodina. Nenacházíme slova, teď nás čeká truchlení. Budeme potřebovat čas, abychom tuto nenahraditenou ztrátu zpracovali,“ oznámila pětice herců. „Časem řekneme víc, až toho budeme schopní. Teď naše vzpomínky, myšlenky a pocity patří Mattovově rodině, kamarádům a všem na světě, kteří ho miloval,“ dodali.
Matthew Perry
Matthew Perry

Herec, Účinkující

Perry byl velmi otevřený ohledně svých problémů s alkoholem a drogami, s nimiž se potýkal v 90. letech. Po svém úrazu na vodním skútru v roce 1997 se stal závislým na vicodinu. Později svou usedlost v Malibu proměnil v léčebnu. V pátek vznikla nadace nesoucí jeho jméno, která přijímá příspěvky na pomoc v boji se závislostmi.
„Až umřu, nechci, aby první, na co si lidé vzpomenou, byli Přátelé. Chtěl bych, aby si lidé nejdřív vzpomněli, že jsem pomáhal druhým,“ řekl Perry loni v podcastu Q With Tom Power, kde propagoval svou knihu Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih. „Zasvětím tomu zbytek svého života. Je příliš těžké bojovat se závislostí sám. Společně, den za dnem, toho můžeme dosáhnout,“ dodal.
Matthew Perry – nekrolog | Kinobox
zdroje: People, Variety