Daniel Radcliffe se pro roli v seriálu obdivuhodně vyrýsoval. Chtějí jej za nového Wolverina

Daniel Radcliffe se pro roli v seriálu obdivuhodně vyrýsoval. Chtějí jej za nového Wolverina
Daniel Radcliffe – Nebe s.r.o. | Turner Broadcasting System (TBS)
Radcliffe se s Bradavicemi rozloučil před dvanácti lety a od té doby se snaží, aby si jej lidé s brýlatým kouzelníkem přestali spojovat. Ve filmech jako Švýcarák, Zabiják proti své vůli nebo Weird: The Al Yankovic Story zkouší nové a převážně komediální polohy, přičemž v posledních měsících se transformoval také fyzicky.
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe

Herec

Výsledek těžké dřiny v posilovně předvedl v seriálu Nebe s.r.o., který od roku 2019 běží na stanici Turner Broadcasting System. Komediální fantasy se odehrává v různých etapách lidské historie a v první sérii Radcliffe ztvárňoval druhořadého anděla, jenž musí boha (Steve Buscemi) přesvědčit, aby dal Zemi šanci a nezničil ji. Čtvrtá řada publikum zavedla do postapokalyptického světa a Radcliffe si střihl parodii na Šíleného Maxe, kvůli níž se musel dostat do formy.
Jeho muskulaturu si lidé přirozeně spojili s pracovními požadavky a na internetu propukly debaty, že by se Radcliffe mohl zhostit další ikonické postavy. Hugh Jackman si x-menovského Rosomáka zahraje ve třetím Deadpoolovi zřejmě naposledy a několik let se řeší, zda na něj někdo naváže. Favoritem byl Taron Egerton známý z Kingsmanů či nedávného Tetris, ovšem fanoušci a fanynky vzývali také angažování bývalého Harryho Pottera.
Marvel se v blízké době chystá na přípravu vlastního rebootu X-Menů a Deadpool 3 by dle mnohých skýtal skvělou příležitost ke vtipnému představení nového Wolverina. Ve filmu Shawna Levyho (Free Guy) se totiž má mihnout víc verzí mutanta s vysouvacími drápy, a pokud by některé z nich ztvárnili Egerton a Radcliffe, publikum by šílelo.
Nebe s.r.o.
Nebe s.r.o. | Turner Broadcasting System (TBS)
Nic podobného ovšem Marvel ani Ryan Reynolds nenaznačovali a Daniel Radcliffe pro Vogue popřel, že by se vytrénoval kvůli konkrétní úloze. „Dostal jsem se do formy, protože mě to posedlo a chtěl jsem to,“ vysvětlil herec, jenž se rovněž často podílí na dabingu animovaných pořadů. „Moji rodiče jsou posedlí fitness a předali mi to. Ale kdepak, žádný Wolverine. Lichotí mi to, ale opravdu ne,“ uzavřel kategoricky.
Deadpool 3 si 2. května 2024 jistě přichystá mnoho překvapení, ať už mezi nimi osvalený a zarostlý Radcliffe bude, nebo nikoli. Nová image hercovi každopádně zajistí další příležitosti a může ho nakopnout ke kariéře akčního hrdiny. Tuhý kořínek ostatně Radcliffe předvedl už v dobrodružném survivalu Ztracen v džungli a nikoho by nemělo překvapit, když jeho příštím krokem bude něco velmi překvapivého.
Podívejte se na žebříček nejlepších letošních filmů podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.