Zabiják proti své vůli

67%
Zabiják proti své vůli
Miles Lee Harris je nýmand, který píše kódy pro počítačové hry pro děti, žije sám v nerdovském bytě a nedávno se s ním rozešla přítelkyně. Z nudy trollí na sociálních sítích různé lidi, ovšem jednoho dne narazí na společnost Skizm, což je nelegální zločinecké uskupení pořádající zápasy na život a na smrt mezi vyvrheli, kriminálníky a maniaky. Brzy Milese přijde navštívit skupina extraordinérních individuí, kteří ho unesou. Vzápětí se mladý muž probouzí doma, přičemž má k dlaním přimontované pistole. Hra o život začíná, přičemž protivníkem není nikdo jiný než smrtící Nyx, která už má na svém kontě slušnou řádku mrtvol.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Radcliffe s přišroubovanýma bouchačkama na stopě Samaře "jsem tady ulítlejší než Harley Quinn" Weaving (která je v téhle poloze prostě zase boží). Akční scény dost fain - na to že nejde vysloveně o áčkovou produkci - takže Howden asi po pandemii může čekat laso. 6.5/10 s tím že vidět to před 20 rokama, tak s radostí nějaký ten bodík přihodím.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Guns Akimbo a.k.a. keď Zack Snyder prefikne Tarantina, do trojky si pozve Radcliffa a pri tom ich prichytí Waiti je úžasne zbesilá filmová komédia, ktorá ale ani náhodou nezasluhuje hodnotenie ktoré som jej udelil. A dôvod je jasný. Kvalitný film to nie je o tom bez kecov, ale to strašná prča. Efekty nepatria k tomu najlepšiemu, ale očividne je to zámer, herci hrajú naschvál ako sfajčení a celková zápletka i dej sa nedajú brať za nič vážneho. Za to film exceluje v energickom podaní a neustálej akcii. Skrátka je to tak trochu "moderne poňatý duchovný nástupca Wanted s Jamesom McAvoyom", plný vulgarity, násilia, sexuálnych a iných odporných narážok, snažiac sa vyprovokovať divákov ako to len ide, LSD farebnosti a Radcliffa v trenkách s prišpendlenými airsoftovými Coltami na oboch rukách. Skrátka asi ste už pochopili, že tento film absolútne serie na akúkoľvek výpovednú hodnotu, tak prečo mu to doprdele neoplatiť? :) Mne to sadlo viac než dobre...
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
kdyby Ježíše ukřižovali spolu s AK-47, doteď by žil a pomstil se všem Římanům, a mohl mi dělat fotra..

Dodatečné informace

Původní název:
Guns Akimbo (více)
  • Německo Zabiják proti své vůli
  • Německo Guns Akimbo
Premiéra v ČR:
25. 3. 2024
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Německo, Nový Zéland, Velká Británie
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
0,84 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Zabiják proti své vůli je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch