Podívejte se na žebříček top 10 eroticky lechtivých filmů na Netflixu

Podívejte se na žebříček top 10 eroticky lechtivých filmů na Netflixu
Modrá laguna (1980) | Columbia TriStar

Spalující touha (75 %)

I tento slavný erotický snímek režírovaný kultovním americkým tvůrcem Stanley Kubrickem můžete najít na Netflixu. V hlavních rolích hrají Tom Cruise a Nicole Kidman, takže je rozhodně na co koukat. Co tento snímek odlišuje od ostatních (vyjma skvělého režiséra a skvostného hereckého obsazení) je samotný příběh.
Ten se točí kolem zámožného lékaře z amerického New Yorku, jemuž se z manželství pomalu ale jistě vytrácí drive. Jeho žena se mu ale přizná, že by se kvůli kvalitnímu sexu vzdala manžela, dítěte a celého jejího současného života. Žárlivostí zmítaný manžel se nechá zlákat vyprávěním svého kamaráda Nicka a dostane se do středu jakési luxusní orgie, kde se účastníci pohybují pouze pod karnevalovými maskami. Proběhne zde záhadný sexuální rituál, při němž je odhalena jeho identita a před nejasným trestem jej zachrání jedna z anonymních dívek. Ta se tak obětuje proto, aby jej zachránila. Zanedlouho se ale tělo dívky objeví v márnici...
Trailer k Spalující touze:
Spalující touha

Elisa a Marcela (66 %)

V tomto španělském titulu z roku 2019 se setkáte nejen s poměrně povedenými intimními scénami, ale také se silným příběhem, který je natočený na motivy skutečných událostí. V hlavních rolích se objeví herečky Greta Fernández a Natalia de Molina. Popisuje dění ve Španělsku na konci 19. a počátku 20. století, kdy byly striktně zavrhovány homosexuální sňatky. Příběh zde řeší milostný vztah dvou žen, které mezi sebou v roce 1901 uzavřely skutečný církevní sňatek. Jedna z nich si změnila jméno na mužské, převzala mužskou identitu a vzala si svou vysněnou a životní lásku. Brzy ale pravda vyšla najevo, a tak byly ženy stíhány. Film režírovala španělská tvůrkyně Isabel Coixe (Paříži, miluji Tě, Florencino knihkupectví).
Trailer k Elise a Marcele:
Elisa a Marcela

Modrá Laguna (58 %)

A je to tady. Logicky v tomto žebříčku zkrátka nesmí chybět ani tento dnes již téměř kultovní snímek z ruky režiséra Randala Kleisera. Příběh o dvou dětech, které spolu od malička vyrůstají na pustém ostrově a v dospívání k sobě naleznou romantickou lásku, si ve svých letech získal srdce snad každého. Spoustu diváků nadchly herecké výkony, jiné intimní scény, další zase oceňují kamerové záběry na nedotčenou krajinu kdesi v tichomoří. Každý si zde zkrátka může přijít na své a nyní snímek můžete sledovat i na Netflixu. V hlavních rolích zde uvidíte mladinkou Brooke Shields a Christophera Atkinse.
Trailer k Modré laguně:
Modrá laguna

Láska přes okno (54 %)

Jedná se o takovou španělskou teenagerskou variaci na Padesát odstínů šedi a jedná se o adaptaci stejnojmenného románu od Atiany Godoy. Snímek režíroval Marçal Forés a v hlavní roli se představí herecká dvojice Julio Peña a Clara Galle. Příběh se točí kolem tří ústředních postav, dívky Raquel a dvou chlapců Arese a Yosiho. Všichni tři mají jedno společné – lásku. Dívka se zamiluje do svého souseda Arese, jehož tajně každý večer šmíruje ze svého pokoje oknem. Dlouho ale sbírala odvahu proto s ním promluvit. Nakonec se jí to podaří, ale nyní nastává těžší úkol. Podaří se jí Arese přemluvit, že je dívkou jeho života?
Trailer k Lásce přes okno:
Láska přes okno

Modrá laguna: Procitnutí (53 %)

Snímek je inspirovaný původní Modrou lagunou z osmdesátých let, ale z místy lehce strašidelného a dramatického příběhu se zde stává teenagerská romance. Přesto si ale svou pozornost zaslouží. V hlavních rolích jsou zde dva studenti střední školy, Dean (Brenton Thwaites) a Emma (Indiana Evans) kteří uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se naučit spoléhat jeden na druhého a jak tomu už tak bývá, vzplane mezi nimi láska. Oba herci v hlavních rolích se už objevili v řadě známých titulů. Brentona jste si mohli možná nejvíce zapamatovat z jeho role Henryho Turnera v Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017). Indianu si pak nejspíše pamatují především dívky z televizního seriálu H2O: Stačí přidat vodu (2006). Samotný film pak režíroval dánský režisér Mikael Salomon (Bratrstvo neohrožených, Propast).
Trailer k Modré laguně: Procitnutí:
Modrá laguna: Procitnutí

After: polibek (52 %)

Tento americký romantický snímek je natočený na motivy knižní stejnojmenné teenagerské romantické série od autorky Anny Todd. Režie této zfilmované adaptace se chopila americká režisérka Jenny Gage. Ve filmu dále mimo jiné uvidíte například herce Hero Fiennese Tiffina a herečky Josephine Langford a Selmu Blair.
Příběh je o Tesse, jež se pro své okolí jeví jako vzor hodné holky. Je to příkladná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka. Její život ale nabere zcela jiných obrátek, když jí do života vstoupí tajemný kluk. Není sice nějak zvlášť oblíbený, spíše je to drzý a nafoukaný samotář, od nějž by se měla Tessa držet dál. To ale tak úplně nejde. Je pro ni až nebezpečně přitažlivý. Jejich vztah začne být pořádně vzrušující, divoký a nezkrotný. Jak dopadne Tessa poté, co bude mít za sebou své poprvé?
Trailer k After: Polibek:
After: Polibek

After: Přiznání (50 %)

A je na řadě pokračování. V druhém díle jsou Tessa a její tajemný kluk Hardin již uprostřed velice vášnivého vztahu, z nějž by mohla být i osudová láska. Tessa se ale dozví o sázce, která jejich vztahu předcházela a zjistí, že má její kluk nejedno ošklivé tajemství. Hardin své minulé partnerky pokaždé využil a poté je odkopnul. Tessa tak začne o svém osudu s ním váhat, a tak je nyní Hardin ten, který může mít pro jednou zlomené srdce a bude na něm, aby svou lásku vybojoval zpět. Dříve naivní a hodná Tessa je dnes už o mnohem dospělejší a zkušenější a ví, co chce. Proto když ji do života vstoupí nový kluk, který se jeví jako mnohem hodnější a starostlivější, je Hardin ve velkém ohrožení. Dokáže v ní ale nový objev opět probudit to vzrušení, po němž Tessa touží?
Trailer k After: Přiznání:
After: Přiznání

MILF (48 %)

Jedná se o režisérský debut herečky Axelle Laffont. Dále zde hrají Marie-Josée Croze (Jack Ryan, Zloděj životů) a Virginie Ledoyen (Zlatý holky). Tato lechtivá romantická komedie vypráví příběh o třech kamarádkách ze základky, kterým je dnes již přes čtyřicet let. Vyjedou si na prázdniny k moři především proto, aby uklidily vilu, kterou jedna z nich zdědila a chce ji prodat. Ženy ale během svého pobytu zjistí, že o ně mají zájem tamější mladíčci. Všem je kolem dvaceti let. Postupně se tak uvolní a přizpůsobují se situaci, která se tak trochu zvrhne. Místo toho, aby se vila opravovala a uklízela, tak v ní probíhají divoké milostné orgie.
Trailer k MILF:
MILF

Padesát odstínů šedi (41 %)

Tichá a nenápadná studentka anglické literatury Anastasia má za úkol udělat rozhovor s úspěšným podnikatelem Christianem Greyem. Jen co se ale oba uvidí, přeskočí mezi jiskra, na níž už ani jeden z nich nedokáže zapomenout. Christian se ji sice snaží odradit, ale ona se nedá, má ho plnou hlavu a nehodlá se jej jen tak vzdát. Christian ji ale varuje, že je poněkud extravagantní a má velice osobitý vkus. Anastasia ale přesto neodolá, to nakonec ani Christian, který se od ní z nějakého důvodu také nedokáže držet dál. Po počátečním oťukávání se mezi oběma vyvine pouto, v němž Anastasia zažije intimní zkušenosti, které by od vztahu s Christianem nikdy neočekávala.
Toto filmové erotické drama na motivy stejnojmenné knihy má tři díly. Tento díl režírovala Sam Taylor-Johnson (Milion malých střípků, Terapeutka). V hlavních rolích se představili Dakota Johnson jako Anastasia a Jamie Dornan, jenž si zahrál mladého svobodného miliardáře Christiana Greye. V českých kinech film překonal v roce 2015 s více než 266 tisíci diváky rekord v návštěvnosti za první víkend promítání. Předběhl tak titul Harry Potter a Relikvie smrti – část 1, který vidělo 248 tisíc diváků.
Trailer k Padesáti odstínů šedi:

365 dní (33 %)

Na posledním místě tu máme vůbec první polský erotický film na Netflixu, který vznikl na motivy stejnojmenné knihy od Blanky Lipinské. Film režírovala dvojice režisérů Barbara Białowąs a Tomasz Mandes. Úspěšná hotelová manažerka Laura (Anna Maria Sieklucka) je na dovolené v Sicílii unesena mladým gangsterem Massimem (Michele Morrone). Ten ji sdělí, že ji bude po dobu 365 dní držet zajatou v jeho luxusní vile a bude čekat, dokud se do něj nezamiluje. Příběh se sice nedá považovat za nejzajímavější, za to zde najdete opravdu velké množství velice intimních a detailních záběrů na nahá mužská a ženská těla. Mimo jiné se ale potěšíte krásnými až panoramatickými záběry na úchvatnou sicilskou krajinu a moře, vily a jachty.
Trailer k 365 dní:
Michele Morrone