Tahle vize budoucnosti Marvelu by se nám zatraceně líbila!

Tahle vize budoucnosti Marvelu by se nám zatraceně líbila!
House of M | Marvel Studios
Je to poměrně pochopitelné, když jejich řady výrazně prořídly, ale i tak se máme připravit na něco, co jsme dosud neviděli. Na druhou stranu to pro fanoušky Marvelu také není nic nového, studio se pokaždé snažilo přijít s něčím, co tu ještě nebylo. A zatím se mu to vždy dařilo.
tahle-vize-budoucnosti-marvelu-by-se-nam-zatracene-libila-3
Avengers | Marvel Studios
Fantazie fanoušků proto stále pracují a není se čemu divit, nějaké ty informace se sem tam dostaví, složit je je ale samozřejmě příliš složité, všechno jsou to pouze dohady. Marvel si dokáže udržet svá tajemství a přesně ví, kdy jaké informace zveřejnit. Přesto jsou ale některé z teorií tak úžasné, že si přejeme, aby to byla pravda.
Jako například návrh, že další Avengers stanou proti X-Menům. Sice nechápu, proč by měli mutanti stát na jedné a Avengeři na druhé straně barikády, ale Iron Man už s kapitánem Amerikou také absolvoval solidní rvačku a chvíli ti dva stáli proti sobě, takže proč ne? Celá teorie navíc vychází z limitované komiksové série House of M, kde Scarlet Witch během svého zhroucení vytvoří alternativní verzi reality. Vrací se tak nejen její bratr Quicksilver, ale i jejich otec Magneto! Tak tohle je skutečně pořádný materiál! Crossover superhrdinů a mutantů, který ještě ke všemu přichází s vysvětlením tajemného původu sourozenců...
X-Men
X-Men | 20th Century Fox
"Avengers budou úplně jiným týmem, než jaký jsme dosud viděli," uvedl Kevin Feige. "Konec konců je o tom celý Endgame. Ten tým bude vypadat jinak, budou v něm lidé, které už jste potkali, ale i lidé, které jste ještě nepotkali."
Avengers vs. X-Men je jednou z možností, jak do celého Marvel vesmíru dostat X-Meny, ale nestane se tak, dokud se ve filmech několik mutantů neobjeví. Je tedy možné, že fáze 5 by mohla s tímto aspektem pracovat a Avengers vs. X-Men bychom se mohli dočkat během fáze 6. Podle zmíněné teorie se ale ještě předtím musíme setkat s Avengers v nové podobě. Novými členy by se měli stát Black Panther, Scarlet Witch, Spider-Man, Jane Fosterová jako nový Thor, Shang-Chi a Blade.
tahle-vize-budoucnosti-marvelu-by-se-nam-zatracene-libila-2
Avengers | Marvel Studios
Shang-Chi je hrdina, který se představí ve snímku Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Premiéru by měl mít v únoru 2021 a v jeho hlavní roli by měl zazářit Simu Liu. Novým Bladem se stal Mahershala Ali, jeho sólo snímek ale nespatří světlo světa před rokem 2022.
Pokud chcete, aby se Spidey chytal do sítí Wolverina, Storm si to rozdala se Scarlet Witch a Mjolnil přistál na Cyklopsových brýlích, držte si pěsti. Tenhle nářez by Endgame mohl porazit! :-D
tahle-vize-budoucnosti-marvelu-by-se-nam-zatracene-libila
House of M | Marvel Studios