Velký návrat Jeremyho Rennera. Slavný herec je na nových záběrech oblíbeného seriálu v plné formě

Velký návrat Jeremyho Rennera. Slavný herec je na nových záběrech oblíbeného seriálu v plné formě
Starosta Kingstownu | Paramount Network
Pro všechny fanoušky slavného herce jde tak o potvrzení toho, že i přes hrozivou nehodu je zpátky v plné síle. Renner se ocitl na pokraji života a smrti loni na Nový rok, kdy ho při záchraně synovce přejel sněžný pluh vážící přes šest tun. Slavný herec měl vážná zranění, včetně více než 30 zlomených kostí, proražených jater a natržené plíce a panovaly obavy, zda bude ještě někdy chodit. Jeremy Renner se ukázal býti snad ještě větším bojovníkem, než bývají jeho postavy. Díky velké porci všemožných rehabilitací a obrovské vůli žít se brzy vrátil zpátky do života a na počátku tohoto roku oznámil návrat před kamery.
Starosta Kingstownu
Starosta Kingstownu
81%
Jeho prvním projektem po zranění se logicky stal oblíbený seriál Starosta Kingstownu od Taylora Sheridana, který slaví zejména ve Spojených státech amerických velký úspěch. Renner zde má hlavní roli, hraje šéfa rodinného klanu Mika McLuskyho, který má pod palcem celé město, pro něž je tamní věznice hlavním byznysem. Je to právě Rennerova postava, která se snaží ve městě udržet za všech okolností pořádek a ve třetí řadě se bude mimo jiné muset postavit čím dál nebezpečnější ruské mafii.
Starosta Kingstownu - 3. série | Paramount+
První teaser samozřejmě informacemi o ději šetří, to nejdůležitější ale ukazuje – Jeremyho Rennera zpátky v akci. A zdá se, že rozhodně nehrozí, že by dostala hercova postava kvůli zranění méně prostoru. Naopak, v upoutávce logicky hraje prim a působí skoro dojmem, jako by se žádná děsivá nehoda ani nestala. Fanoušky zaujme jistě také datum premiéry. Starosta Kingstownu se vrátí na Paramount+ již 3. června, tedy pouhých 18 měsíců poté, co hollywoodská hvězda bojovala o život. A to je zatraceně úctyhodný výkon! Čeští diváci se mohou na seriál těšit posléze na službě SkyShowtime.
Podívejte se také na žebříček nejlepších seriálů, které jsou dostupné na této platformě.
Zdroj: Paramount+