Nečekaný návrat Rosse a Rachel! Hvězdy Přátel baví fanoušky v novém videu

Nečekaný návrat Rosse a Rachel! Hvězdy Přátel baví fanoušky v novém videu
Jennifer Aniston a David Schwimmer v reklamě. | Uber Eats
Seriálové ikony se sešly na place natáčení reklamy pro službu Uber Eats, která se snaží divákům připomenout, že firma vám toho může doručit mnohem více než jen jídlo a další potraviny. Asistentka zde Jennifer Anniston říká, že si to musí do příště o této službě zapamatovat a řídit se tím. A na to jí slavná herečka odpovídá mottem, od něhož se posléze odvíjí celá reklama: „Aby sis něco zapamatovala, musíš něco jiného zapomenout. Udělat tomu trochu místa.“
Přátelé
Přátelé
88%
Následně pak přichází k představitelce Rachel David Schwimmer, ona si ale vůbec nepamatuje, kdo to je. Herec se jí snaží připomenout, že spolu natáčeli 10 let. Ani to ovšem hollywoodské hvězdě, jež ho vytěsnila kvůli své objednávce, nepomůže. Holt nabídka Uber Eats je evidentně víc než účinkování se Schwimmerem v kultovním seriálu. Vznikla z toho pak vtipná minutová reklama, který nijak přehnaně nespoléhá na přátelskou nostalgii, ale dokáže zaujmout milým humorem. Oba herci si navíc shledání evidentně užívají.
Reklama bude exkluzivně vysílána během nedělního sportovního svátku Super Bowl, který je pověstnými svými drahými spoty, v nichž se firmy přetahují o účast těch největších hvězd a nebojí se kvůli tomu utratit nemalé peníze. Reklama na Uber Eats jich má rovnou několik, kromě hvězd Přátel se v ní totiž objeví i David Beckham s manželkou Victorií či zpěvák Usher. Je ovšem jasné, že největší pozornost bude přitahovat právě legendární seriálová dvojice.
Zdroj: Uber Eats