První fotka z druhého The Last of Us odhaluje nové herce. Seriál láká hvězdné režiséry

První fotka z druhého The Last of Us odhaluje nové herce. Seriál láká hvězdné režiséry
The Last of Us | HBO
Přes vše zmíněné a přes uspěchané finále lze první sérii považovat za úspěšnou, a to nejen v rámci adaptací videoherních hitů. Je to zkrátka dobrý seriálový produkt. Jestli si dokáže naklonit diváky a divačky i řada druhá, toť otázka. Vycházet bude totiž ze druhé hry, která svým příběhem rozdělila i ty nejzarytější fanoušky fenoménu The Last of Us. Nebudu zbytečně spoilerovat, ale hlavní dějový zvrat, který se odehraje poměrně zkraje hry (a dá se očekávat, že seriál bude časovou osu respektovat), je doslova to poslední, co si milovníci herní jedničky přáli. A dá se očekávat, že podobně nenáviděný bude i u groupies seriálu.
The Last of Us
The Last of Us | HBO Max
Ať už to dopadne jakkoli, máme jistotu, že i pokračování povedou schopní lidé. K režii byli povoláni Kate Herron (první série Lokiho), Stephen Williams (nominace na Emmy za režii seriálu Watchmen) a Nina Lopez-Corrado, nominovaná na cenu Imagen za režii druhé série seriálu Perry Mason. Nová jména se připojí ke třem veteránům z první řady, kteří se ve druhé sérii znovu postaví za kameru: Craig Mazin a Neil Druckmann (současně výkonní producenti), kteří režírovali první dva díly první řady, a Peter Hoar, jenž byl nominovaný na Emmy za režii zmíněné třetí epizody Long, Long Time.
Druhá hra představila řadu nových postav a seriál na tom nebude jinak. Mezi nováčky patří Isabela Merced (Dina), Young Mazino (Jesse) a hlavně Kaitlyn Dever hrající hráči milovanou i nenáviděnou Abby. Bez zajímavosti není ani to, že Dever byla dlouhou dobu favoritkou fandů předlohy na roli Ellie.
Níže najdete první společné foto Ramsey s Merced a Mazinem.
Premiéra druhé řady zatím nebyla stanovená, dříve než v roce 2025 by nicméně vyjít neměla. Ta první se umístila v Kinobox žebříčku nejlepších seriálů dostupných na HBO Max na pěkném 25. místě.