V pátých Stranger Things se neobjeví oblíbená postava. Tvůrci o herce již neměli zájem

V pátých Stranger Things se neobjeví oblíbená postava. Tvůrci o herce již neměli zájem
Stranger Things | Netflix
Trvalo to dlouho, ale fanoušci se konečně dočkali. Po dlouhých pracích na scénáři a ještě větších prodlevách, které způsobily hollywoodské stávky herců a scenáristů, se minulý týden konečně rozeběhlo natáčení páté a zároveň poslední řady Stranger Things. Kamery se na place zapnuly rok a půl po konci čtvrté řady a i kvůli náročné produkci je jasné, že se završení seriálového megahitu dočkáme až někdy během příštího roku. Netflix začátek natáčení vítězoslavně oznámil na svých sociálních sítích, kde se pochlubil společnou fotkou herecké a tvůrčí sestavy. Jenže všímavým fanouškům dlouho netrvalo si uvědomit, že na fotce někdo chybí.
Stranger Things
Stranger Things
90%
Onou scházející osobou je herec Eduardo Franco, který si ve čtvrté sezóně zahrál vděčnou vedlejší postavu huliče Argylea, jenž byl nejlepším kámošem Jonathana (Charlie Heaton), a tak nějak se přichomýtl k Byersům a jejich dalšímu dobrodružství. Ve finále se pak společně s hlavními hrdiny nacházel v městečku Hawkins. Jenže jak to vypadá, tak poté odjel vystrašeně domů a s ústředními postavami se již nepotká. Smutnou zprávu potvrdil sám Franco v rozhovoru pro youtuberský pořad The Steve Varley Show.
Zde se ho moderátor zeptal, proč chybí na úvodní fotce z natáčení a zda se do seriálu vrátí. Herec mu pak jen smutně odvětil, že se ve Stranger Things pravděpodobně již neobjeví. Svůj „vyhazov“ se navíc dozvěděl poměrně drsným způsobem. Tvůrci mu ani osobně neřekli, že už s jeho postavou nepočítají, jenom už se mu zkrátka nikdy neozvali. „Děkuji za zájem, rád slyším, že to někoho zajímá. Ale nikdo mi ani nezavolal, takže počítám, že to je konec,“ řekl Franco v rozhovoru.
lide-se-chystaji-do-kostela-pote-co-na-twitteru-uvideli-sexualni-hracku-na-motivy-serialu-stranger-things-1
Stranger Things (2016) | Netflix
Postava Argylea si přitom díky své „vyhulené“ povaze získala řadu fanoušků, i když je pravda, že v samotném příběhu byl postradatelnou a trochu zbytečnou figurkou. A nejspíš si to uvědomili i tvůrci. A stále zde existuje – i když zcela minimální – šance, že se tvůrci ozvou herci aspoň kvůli menší cameo roličce. Zbytek hereckého osazenstva však zůstává beze změny. Před kameru se tak opět vrátí Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Sadie Sink, Gaten Matarazzo, Winona Ryder, David Harbour či Noah Schnapp, jehož Will by se měl dostat ve finální řadě opět do centra dění. Snad bude tedy zbytek natáčení probíhat bez podobných castingových překvapení.
Pokud chcete zaplácnout mezeru mezi čtvrtou a pátou řadu Stranger Things, koukněte na žebříček nejlepších sci-fi seriálů a najděte si nového favorita.
Zdroj: The Steve Varley Show