Víme, kdy se začne natáčet Zaklínač bez Henryho Cavilla

Víme, kdy se začne natáčet Zaklínač bez Henryho Cavilla
Zaklínač | Netflix
Dle informací webu se bude čtvrtý Zaklínač natáčet až do října 2024. Spekuluje se o tom, kdy se seriál na streamovací platformu dostane, vypadá to na léto roku 2025. Netfix prý uvažuje rovněž o tom, že kromě čtvrté sezóny začne souběžně natáčet pátou, závěrečnou. Obě řady by měly obsáhnout trojici knih slavné ságy Andrzeje Sapkowského Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera. Uvidíme, zda si Netflix zase neukousne příliš velké sousto a jak bude chutnat pravověrným.
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth | Getty Images
Aby fanoušci předloh a seriálu nemuseli dlouho čekat, Netflix letos naposledy ve druhé půli roku uvede animovaný film ze světa Zaklínače s názvem Zaklínač: Sirény z hlubin (The Witcher: Sirens of the Deep). Kromě toho se autor legendární knižní série Andrzej Sapkowski pustil do nové knihy o Zaklínači, která by dle dostupných informací neměla navazovat na konec tolik oblíbené původní ságy, ale půjde svou vlastní cestou.
Publikum se bude muset ve čtvrté řadě Zaklínače obejít bez Geralta v podání Henryho Cavilla (vystřídal ho Liam Hemsworth). Těšit se naopak můžete na Ciri ztvárněnou Freyou Allan, Yennifer v podání Anye Chalotry a Marigolda, kterého hraje Joey Batey. Dle dostupných informací se ve čtvrté řadě Zaklínače nově představí například zabiják Leo Bonhart, trpaslík Zoltan Chivay nebo upír Regis.
zdroje: Kinobox, Nerdfix, Redaninan Intelligence