Protagonistka The OA stále věří, že by zrušený seriál mohl pokračovat

Protagonistka The OA stále věří, že by zrušený seriál mohl pokračovat
The OA | Netflix
The OA
The OA
79%
Seriál z roku 2016 se dočkal dvou řad a pak byl velmi nečekaně zrušen. Stalo se tak k velké nelibosti fanoušků i fanynek a tvůrčího týmu, protože pořad měl velmi dobrá hodnocení i svoje loajální publikum. Podle Marling došlo ke změnám v důsledku logistických opatření a transformace obchodních modelů, což je velmi kulatní vysvětlení, nicméně stále doufá, že by navzdory tomu mohlo dojít k obnovení seriálu.
Marling vytvořila The OA spolu se Zalem Batmanglijem, premiéru měla v prosinci 2016 na streamovací platformě a během krátkého času si vybudovala věrnou diváckou základnu. O seriálu se brzy začalo hodně mluvit v souvislosti s mysteriózní zápletkou, která slibovala mnohé. Původně měla mít The OA pět sezón. Alespoň tak to Netflix plánoval ještě v únoru 2017, nicméně v srpnu 2019 nakonec oznámil konec, aniž by nachystal ještě třetí řadu, v níž by poskytl odpovědi na mnohé otázky.
The OA
The OA | Netflix
Brit Marling si uchovala naději a v nedávném rozhovoru pro Volture se rozhovořila i o seriálu The OA. Zmínila, jak byl tvůrčí tým po zrušení smutný, a projevila zájem o obnovení pořadu. „Bylo nám to moc líto, skoro jsme to obrečeli. Někteří fanoušci jsou kvůli tomu na Netflix naštvaní,“ prohlásila Marling. Dodala, že po skončení nedávných stávek v Hollywoodu se možná některé věci změní. „Twin Peaks taky pokračoval po mnoha letech. The OA jsme si se Zalem vysnili, nicméně na seriál nevlastníme práva. Možná však nadejde správný čas a budeme zpět,“ dodala.
Seriál skončil velkým cliffhangerem, jeho otevřený konec nechal mnoho otázek nezodpovězených. Zatímco FBI a rodina protagonistky se snažili přijít na tajemství, která Prairii obklopovala, skupina mladých lidí kolem ní chtěla pomoci lidem, kteří rovněž kdysi zmizeli. Pravda o tom, co se skutečně stalo, měla být mnohem komplikovanější, než si mnozí dokážou představit. Právě nečekané zrušení pořadu a obrovské otazníky, které se nad ním vznáší, naštvaly tolik divaček a diváků.
V seriálu se kromě Marling objevili Emory Cohen, Scott Wilson, Phyllis Smith, Alice Krige, Patrick Gibson, Brendan Meyer, Brandon Perea, Ian Alexander, Jason Isaacs a další.
zdroje: Movie Web, Volture, Kinobox
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů Netflixu podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.