Myšlenky zločince: Evoluce začnou v lednu natáčet. Síť sériových vrahů se stahuje

Myšlenky zločince: Evoluce začnou v lednu natáčet. Síť sériových vrahů se stahuje
Myšlenky zločince | Paramount+
Myšlenky zločince: Evoluce
Myšlenky zločince: Evoluce
V první řadě se opět představili Paget Brewster (Emily Prentiss), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Joe Mantegna (David Rossi), A. J. Cook (Jennifer JJ Jareau), Aisha Tyler (Tara Lewis) a Adam Rodriguez (Luke Alvez), kteří šli po stopách Eliase Voita / Sicariuse (Zach Gilford), který vytvořil síť masových vrahů. Ve finále (pozor, spoiler) ho vzali do vazby, přičemž Sicarius vyslovil záhadné sousloví „zlatá hvězda“. Závěrečná scéna ho ukazuje bez pout ve výslechové místnosti, do níž najednou někdo vstoupí...
„Začneme natáčet v polovině ledna, abychom další epizody mohli co nejdříve odvysílat,“ řekla pro TV Insider herečka Paget Brewster, jež ztvárňuje šéfku daného útvaru. „Doufáme, že se budete dívat a že si je všechny zamilujete,“ dodala s nadšením. Seriál kvůli stávkám nabral zpozdění, původně se mělo natáčet už v první polovině letošního roku.
Myšlenky zločince
Myšlenky zločince | Paramount+
„Naším plánem je vstoupit do 17. řady s návratem k Voitovi, který se dívá, kdo vstoupil do výslechové místnosti,“ řekla showrunnerka Erika Messer. „Pro tento cliffhanger na konci předchozí sezóny jsme se rozhodli záměrně, abychom publikum napínali, kdo se objeví na scéně. Může to být buď někdo úplně nový, například jsme ještě nikdy neukázali ředitele FBI. Máme zkrátka jasný plán a doufáme, že zafunguje u diváků a divaček. Může to být taky nějaký starý známý, samozřejmě. Věříme, že jsou všichni napnutí a natěšení, jak to bude dál,“ rozhovořila se Messer.
Sicarius tedy bude nedílnou součástí následující řady seriálu. „Chceme ho použít takřka stejně, jako fungoval Hannibal Lecter v Mlčení jehňátek. Máme jeho vynikající mysl, která profilovačům zamotá hlavu, protože s ním budou muset mluvit. Nepotřebujeme jeho pomoc, ale protože zmínil záhadnou Zlatou hvězdu, je zapotřebí ho vyslechnout a zjistit, co ví,“ doplnila showrunnerka.
Obsazení zůstává stejné, ale znovu bude chybět Spender Reid (Matthew Gray Gubler) a Matt Simmonst (Daniel Henney), kteří jsou zaneprázdnění jiným natáčením. Není však vyloučené, že se v seriálu zase někdy objeví, takže jejich fanoušci a fanynky můžou stále doufat.
zdroje: TV Insider, Deadline, Kinobox