Kinobox se vrací na televizní obrazovky v novém pořadu POP COOLT

Kinobox se vrací na televizní obrazovky v novém pořadu POP COOLT
Petra Nesvačilová, Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček | FTV Prima
POP COOLT powered by Kinobox
POP COOLT powered by Kinobox
79%
Pořadem provází ve videoherním světě fundovaná moderátorská dvojice Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček, kteří v minulosti připravovali pořad Re-Play či New Game+ pro internetovou televizi Seznam. Jejich nový koncept pro Primu Cool se vrhá do světa filmových novinek. Vše doplňují rozhovory se známými osobnostmi, v prvním díle minulý týden se představil internetový bavič Mikýř a ve druhém herečka a režisérka Petra Nesvačilová. Rozhovory jsou nekonvenční, zaměřené jak na osobnosti samotné, tak na jejich popkulturní znalosti.
Zabiják
Zabiják | Netflix
Pravidelné rubriky pak přinesou reportáže z různorodých akcí, například premiéry seriálu Ahsoka či pražského Comic-Conu, VOD tipy, novinky v kinech, pestré zajímavosti a reflexe nových videoher, filmů, seriálů, deskovek, knih či komiksů. Široký záběr potěší fanoušky a fanynky marvelovek, kdy vás ve druhé epizodě čeká nálož zajímavostí. Dozvíte se například, proč Tom Holland a Mark Ruffalo dostali falešné scénáře k Avengers: Endgame. Na suchu však nezůstanou ani příznivci a příznivkyně nové tvorby FTV Prima, kde moderátorka Tereza Tobiášová nahlédne do zákulisí připravovaných pořadů.
Pravidelný pořadový segment patří i Kinoboxu. V každém díle představíme tematickou trojku podnětných titulů a dodáme k nim patřičný kontext. První epizoda tak u příležitostí stého výročí ikonického hollywoodského nápisu představila snímky, ve kterých Hollywood točil o Hollywoodu a kde reflektuje vlastní průmysl. Ve druhé epizodě jsme se přemístili na temnou stranu a u příležitosti vycházejícího Fincherova Zabijáka rozpitvali pestrost ztvárnění filmových vrahů, ať už smyšlených, či s reálným předobrazem.
Příští pondělí můžeme s premiérou surového dramatu Její tělo nalákat na výběr tuzemských sportovních filmů, které o sportu tak úplně nejsou a využívají jej jako zástěrku pro širokou problematiku, přesahující hranice sportovních hřišť.