Mathew Perry donutil scenáristu změnit scénu, v níž měl Chandler podvést Monicu

Mathew Perry donutil scenáristu změnit scénu, v níž měl Chandler podvést Monicu
Přátelé | Fox Television Studios
Matthew Perry
Matthew Perry

Herec, Účinkující

V páté sezóně Přátel hostovala Lisa Cash, a to v první části epizody nazvané The One in Vegas, kde si zahrála letušku. A to na popud Matthewa Perryho, který uprosil scenáristy, aby na poslední chvíli změnili scénář. Cash totiž původně měla ztvárnit zaměstnankyni hotelu, která s Chandlerem podvede Monicu, což měla být odplata za Moničino setkání s expřítelem Richardem (Tom Selleck). „Řekli mi, že Perry šel za tvůrci a řekl jim, že by publikum Chandlerovi nevěru nikdy neodpoustilo,“ vyjádřila se Lisa Cash.
„Strašně moc jsem se těšila, až si zahostuji v Přátelích,“ vzpomíná herečka. „V dané scéně se Chandler a Monica ve Vegas hádají kvůli Moničině obědu s Richardem. Původně bylo ve scénáři, že se Chandler naštve a jde do hotelového pokoje, kde si objedná jídlo. Přinesu mu ho, dáme se do řeči a nakonec spolu skončíme v posteli,“ vysvětlila Cash. „Už jsme všechno nazkoušeli, bylo to připravené. Ale den před natáčením před publikem mi řekli, že Matthew přemluvil scenáristy. A nejspíš měl pravdu. Úplně by to změnilo celý seriál i jeho postavu,“ přikyvuje Cash.
Přátelé
Přátelé | Warner Bros.
Podle herečky byla spolupráce s Perrym skvělá. „Připadala jsem si tak spokojená. Matthew byl moc sympatický a příjemný. Pomohl mi cítit se na place Přátel jako doma. Moc jsme se všichni bavili. Pracovat s ním byla legrace a šlo to lehce,“ vzpomíná Lisa Cash.
Matthew Perrry zemřel náhle v sobotu 28. října. Našli ho bez známek života ve vířivce. Herec v minulosti bojoval se závislostí na drogách i alkoholu a snažil se s tím pomáhat i ostatním. Jeho soukromého pohřbu v Los Angeles se zúčastnili rovněž jeho kolegové a kolegyně z Přátel Jennifer Aniston, Courteney CoxLisa KudrowMatt LeBlancDavid Schwimmer. Všichni zavzpomínali, že si připadali jako rodina a že jim spolu vždycky bylo dobře.
Matthew Perry – nekrolog | Kinobox
zdroje: Collider, TV Insider