Vzniká seriál Poltergeist. A možná v něm bude mít znovu prsty Steven Spielberg

Vzniká seriál Poltergeist. A možná v něm bude mít znovu prsty Steven Spielberg
Poltergeist | Metro-Goldwyn-Mayer
Poltergeist
Poltergeist
71%
Producenty seriálu by měli být Darryl Frank a Justin Falvey. Prozatím není jasné, jaká přesně bude zápletka, ale údajně by se série měla odvíjet od původního filmu s názvem Poltergeist. Ten vyprávěl o rodině Freelingových, kteří se nastěhují do nového domu, pročež zjistí, že v něm straší hromada děsuplných a velmi hlasitých duchů. Když jeden z nich unese malou Carol Anne (Heather O’Rourke), rodina povolá na pomoc parapsychologa a médium, aby dítě zachránili.
Poltergeist
Poltergeist | Metro-Goldwyn-Mayer
Snímek z roku 1982 slavil obrovský kasovní úspěch, vydělal 121 milion dolarů při investování pouhých jedenácti milionů. V letech 1986 a 1988 proto vznikla pokračování Poltergeist II a Poltergeist III a v roce 2015 rovněž reboot s prostým názvem Poltergeist. O seriál se už dříve pokoušeli na Showtime, když v roce 1999 vytvořili sérii Poltergeist: The Legacy, která měla nakonec tři sezóny.
Server TV Insider zkoušel tipovat, kdo by se mohl chopit psaní scénáře. A ukázal na Mikea Flanagana, úspěšného s hororovými seriály Dům na kopci, Půlnoční mše, Půlnoční klub a nově Pád domu Usherů. Spolu s Trevorem Macym, který s Flanaganem na některých jeho dílech spolupracoval, by údajně představovali silný tandem, hodný tak náročného úkolu. Vidíte to taky tak?
zdroje: Variety, TV Insider, Kinobox
Podívejte se na žebříček nejlepších hororů podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.