Miliardová královna skandálů s alkoholem a drogami bude mít seriál podle svých memoárů

Miliardová královna skandálů s alkoholem a drogami bude mít seriál podle svých memoárů
S Paris v kuchyni (2021) | Netflix
Paris Hilton
Paris Hilton

Herečka, Výkonná producentka

Byla pravou blondýnkou, která proslula drogovými excesy (za držení drog byla dokonce vyhoštěná z Japonska), řízením v opilosti a domácím erotickým videem s bývalým partnerem. Současně však nikdy neskrývala ambice, nebála se experimentovat a dobře věděla, že i špatná reklama je reklama. Doby divoké „Hiltonky“ jsou každopádně dávno pryč. Dnes je vzornou podnikatelkou a starostlivou matkou.
Má však na co vzpomínat a také toho využila letos v březnu, když vydala své dlouho očekávané memoáry. A jde o obrovský hit. Ostatně, Hilton toho skutečně nestihla málo. Vyjma již zmíněného se zapojila do světa modelingu, měla několik vlastních reality show (často bývá označovaná za první skutečnou hvězdu tohoto žánru), bojuje s ADHD, kvůli řízení v opilosti strávila 45 dní za mřížemi, měla přísnou výchovu a několik měsíců strávila na internátní škole, kde prý bití a škrcení nebylo výjimkou.
Paris Hilton v roce 2008
Paris Hilton v roce 2008 | Getty Images
O tom všem nyní 42letá Paris píše ve své nové knize. Údajně došla k myšlence, že její příběh nikdo na světě doopravdy nezná, a proto se prostřednictvím publikace rozhodla všem ukázat svou skutečnou tvář. Prestižní filmové a televizní studio A24 (Ve při, Euforie, Děsivé dědictví) nyní doufá, že dokáže knihu úspěšně převést do seriálové podoby. Podle serveru Deadline se smlouva na memoáry pohybuje kolem šestimístné cifry, přičemž v tuhle chvíli projekt nemá scenáristu ani režiséra.
Kniha Paris – The Memoir, kterou údajně napsala sama Hilton, zatím bohužel není dostupná v českém překladu. Co však najdete na českém Netflixu, je dva roky stará reality show S Paris v kuchyni. A určitě zkoukněte Kinobox žebříček nejlepších reality show, je tam z čeho vybírat.