The Family Stallone: Reality show, v níž Sylvester Stallone ukazuje svou rodinu a vyčesává kočku

The Family Stallone: Reality show, v níž Sylvester Stallone ukazuje svou rodinu a vyčesává kočku
The Family Stallone | Paramount Network
Milovníci této hollywoodské ikony tak konečně poznají jeho manželku Jennifer Flavin Stallone, která je podnikatelkou a spolumajitelkou wellness značky Serious Skin Care. Kromě toho se v show seznámíme i s jeho třemi dcerami, které se snaží různými způsoby prosadit. Nejstarší Sophia stále hledá, čemu by zasvětila svůj život a společně se Sistine moderuje podcast "Unwaxed". Sistine je herečka a modelka, připravující se na svůj první celovečerní film. A Scarlet pracuje na své herecké kariéře (po boku Stalloneho si zahrála v seriálu Král Tulsy) a během toho studuje na vysoké škole.
The Family Stallone | Paramount Network
První trailer nabízí pohled na rodinu Stalloneových doma i v práci. Nejsou to však jediné tváře, které se v upoutávce objeví. Na chvíli zaskočí i Al Pacino a Dolph Lundgren. Dvouminutové video ukazuje, jak se jedna z dcer snaží randit, Stallone nenadšeně vyčesává kočku a čelí posměchu dcer, že chce více času před kamerou, přestože to byl právě on, kdo reality show původně vůbec točit nechtěl.
The Stallone Family bude mít premiéru 15. května. Vzhledem k tomu, že je služba distribuována společností Paramount+, dá se očekávat, že u nás vyjde na streamovací platformě SkyShowtime.