Seriálový thriller Amazonu připomíná popovou verzi Zmizelé. Čeká nás šílená pomsta

Seriálový thriller Amazonu připomíná popovou verzi Zmizelé. Čeká nás šílená pomsta
Wilderness | Amazon Prime Video
Mladá žena (Jenna Coleman) se v něm dozví o nevěře svého manžela (Oliver Jackson-Cohen) a zařídí, aby se s ním i s jeho milenkou (Ashley Benson) ocitla uprostřed divočiny. Zde se jim může pomstít v jakékoli míře, jakou uzná za vhodnou, a podle jejích vlastních slov se máme nač těšit.
Upoutávka svou náladou nemálo evokuje Fincherův thriller Zmizelá, jenž rovněž vypráví o promyšlené a brutální pomstě za nevěru, i když v tomto případě samozřejmě nelze očekávat stejnou tvůrčí finesu.
Wilderness: trailer | Amazon Prime Video
Nevyhlížejme velká jména před ani za kamerou. Tvůrkyně Marnie Dickens ani režisérka So-yong Kim rozhodně nejsou začátečnice, zatím se o nich však příliš nemluvilo. Totéž platí o hereckém obsazení, v němž dominují Jenna Coleman, Eric Balfour či Ashley Benson. Tedy tváře, které se před kamerou objevují již roky, pouze Coleman však již zvládla utrhnout si víc pozornosti.
Wilderness
Wilderness
65%
Šestidílná série pravděpodobně nebude příští rok figurovat na nominačních seznamech televizních cen, to však neznamená, že nemůže dorazit příjemná žánrová podívaná, která zaplní pár pozdně letních večerů. Zmizelá nám ukázala, že rozhodně existuje žízeň po příbězích o trochu šílené, trochu strašidelné a trochu chytlavé pomstě ženy, která s notnou nadsázkou reflektuje dynamiku skutečných vztahů.
Vzhledem k tomu, že seriály tohoto typu často sledují páry těsně předtím, než jdou v noci spát, se tento námět může ukázat jako to, na co je v takovou chvíli nálada. Dozvíme se to 15. září, od kdy bude k vidění na Amazon Prime.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů Amazon Prime Video podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.