Mladého herce málem vyhodili z Euforie kvůli drogové závislosti. Prý se poučil

Mladého herce málem vyhodili z Euforie kvůli drogové závislosti. Prý se poučil
Dominic Fike v seriálu Euforie | HBO
Ve druhé sezóně seriálu Euforie se objevila postava Elliota, kterou ztvárnil nyní sedmadvacetiletý americký herec Dominic Fike. Rodák z Floridy se vedle hraní věnuje především hudbě a ve videorozhovoru pro Apple Music se rozpovídal nejen o figuře narkomana Elliota, nýbrž i o svých vlastních zkušenostech s drogami, jež málem zničily jeho rozjíždějící se kariéru.
Euforie
Euforie | HBO
„Byl jsem drogově závislý. Vstoupit do seriálu, který se točí hlavně kolem drog, nebylo nic lehkého,“ vzpomínal Fike, jenž byl podle svých slov „totálně sjetý po většinu natáčení“. Showrunner Sam Levinson mu dokonce domluvil asistenta, který měl dohlížet na jeho abstinování. Ani to však nepomohlo a řada scén, při jejichž natáčení byl Fike intoxikovaný, se dokonce dostala do finálního střihu.
„Ale pokárali mě za to a skoro jsem dostal vyhazov. Vzali si mě stranou a řekli mi, že takhle to dál nejde,“ vysvětlil Fike. Herec a rapper, jenž má na svém kontě dvě desky, se však údajně ze svých chyb poučil a těší se na natáčení třetí řady seriálu, jíž bychom se měli dočkat někdy během roku 2025.
Euforie
Euforie | HBO
„Určitě budu mít se všemi zúčastněnými lepší vztahy než dřív. Tedy skoro se všemi… Ale bude to dobré. Jsme přece všichni dospělí. Tak trochu,“ utrousil v rozhovoru. Nejspíš narážel na svou hereckou kolegyni Hunter Schafer, s níž donedávna chodil. Právě s její postavou Jules a hlavní hrdinkou Rue (Zendaya) Elliot vytvořil milostný trojúhelník, a tak bude zajímavé sledovat, jak se budou vztahy všech zúčastněných vyvíjet. Před kamerou i za ní.