FUBAR: Arnold děkuje českým fanouškům. Netflix ho „namontoval“ do dalších seriálů

FUBAR: Arnold děkuje českým fanouškům. Netflix ho „namontoval“ do dalších seriálů
Arnold Schwarzenegger v Teletubbies | Netflix
V devadesátých letech by bylo nemyslitelné, aby filmové hvězdy pracovaly pro televizi (když už, většinou šlo o odpadlíky, kteří si potřebovali napravit pošramocenou pověst). Streamovací služby změnily pravidla hry a karta se otočila. Kdo dnes není v nějakém velkém seriálu, jako by nebyl.
Na vlnu nakonec naskočil i Arnold Schwarzenegger, a jakkoli jeho osmidílná akční novinka FUBAR není v žánru nic nevídaného, koncept snímku Pravdivé lži (1994), kde pouze manželku vystřídala dcera, u diváků a divaček zabodoval. Z FUBAR je ohromný hit, který se usadil na prvním místě ve sledovanosti po celém světě. A to včetně České republiky. Schwarzenegger dokonce na svém oficiálním Twitteru poděkoval českým fanouškům a fanynkám za to, že jeho seriál podporují.
V Netflixu přirozeně chtějí z úspěchu seriálu FUBAR vytřískat co nejvíc. Do světa tak vyslali nové promo, které představuje takzvaný „FUBAR mode“. Po jeho aktivaci se z každého herce ve zvoleném seriálu stane Arnold Schwarzenegger. Podle očekávání nejde o skutečný mód, ale o pouhé hravé promo.
Arnold Schwarzenegger je nyní hvězdou každého pořadu na Netflixu | Netflix
FUBAR popisuje, co se stane, když otec a dcera zjistí, že oba pracuji u CIA a musí na společnou misi. Arnold už sice není nejmladší (příští měsíc oslaví 76 let), v seriálu však dokazuje, že na to pořád ještě má. A co už nezvládá v akci, to dohání nadšením. I když je FUBAR v rámci scénáře a vývoje vesměs průměrným produktem, je to právě Arnoldova ohromná vložená energie, kvůli které stojí za pozornost.
Seriál je dostupný na Netflixu s českými titulky i s dabingem. Arnolda tradičně dabuje herec Pavel Soukup.
Co na FUBAR mode říkáte? Brali byste ho jako skutečnou funkci na Netflixu? Nebo je pro vás představa takového stalkera Joea z Ty s tváří a hlasem Arnolda příliš děsivá? Diskuse je vaše!

Kinolog: Malá mořská víla si rasistický povyk nezaslouží. Kritizovat ji musíme za něco jiného
Ostatní28. 5. 2023
Kinolog: Malá mořská víla si rasistický povyk nezaslouží. Kritizovat ji musíme za něco jiného