Twisted Metal: Brutální videohra ukazuje první záběry ze seriálové adaptace

Twisted Metal: Brutální videohra ukazuje první záběry ze seriálové adaptace
Twisted Metal | Sony
Není to však jen o velkém plátně. Hrám se slušně začíná dařit i v seriálovém formátu. Arcane: League of Legend, Cuphead na scénu!, Castlevania, Cyberpunk: Edgerunners a samozřejmě nejžhavější zboží nedávné doby The Last of Us. Všechny tyto seriály vznikly v posledních letech a slavily úspěch nejen v odborných recenzích, ale i u diváků a divaček (přičemž nutně nebylo třeba znát předlohu).
Společnost Sony Interactive Entertainment tento trend vycítila již před čtyři roky, kdy založila produkční společnosti PlayStation Productions. Jejím cílem je vyrábět filmy i seriály podle her z konzole PlayStation. Po Uncharted a The Last of Us nyní přichází ke slovu akční seriál Twisted Metal.
Twisted Metal: teaser | Peacock
Seriál bude dostupný na streamovací službě Peacock a nabídne deset půlhodinových epizod. Hlavní roli získal Anthony Mackie (Falcon v MCU), který se současně ujal pozice výkonného producenta. V seriálu hraje outsidera Johna Doe, který touží po lepším životě. Aby ně něj dosáhl, musí udělat jediné –⁠ doručit záhadný balíček. Háček je v tom, že ho poveze napříč postapokalyptickou pustinou, kde mu doslova každý, koho potká, půjde po krku.
Přestože první upoutávka působí poměrně neškodně, herní předloha má jako charakteristický rys velkou dávku brutality. Jsme proto zvědaví, jak seriál pojme akci. Minimálně je jisté, že nebudeme ochuzení o děsivého klauna Sweet Tootha, jehož v seriálové verzi hraje Will Arnett (Murderville).
Twisted Metal má stanovený termín premiéry na 27. července letošního roku.

Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu
Ostatní23. 4. 2023
Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu