Murderville

65%
Murderville

Vítejte v Murderville, nové sérii s Willem Arnettem v hlavní roli detektiva, který v každé epizodě řeší vraždu s hvězdným hostem v roli jeho partnera. Háček je v tom, že hostující hvězda nikdy nedostane scénář, takže musí během případu improvizovat! Jeho parťáky budou například Conan O'Brien, Kumail Nanjiani, Sharon Stone a další.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Murderville má slibný nápad, jen se ho bohužel nepodařilo využít na 100%. Nebylo by od věci příště zvolit takové hosty, kteří jsou pro improvizaci rození. Občas to mezi nimi a Willem Arnettem trochu drhlo. Nejlepší díly tak byly s Conanem (scéna s chilli omáčkou - top) a Kumailem (scéna s chůzi - top). Celou sérii jsem sjel za jedno odpoledne a několikrát jsem se i pořádně zasmál. Přesně tohle jsem od Murderville očekával, takže v tomto případě spokojenost.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6.5
Skvělý nápad vzít nepovedené záběry a vytvořit z nich součást děje, kde hostující celebrity nedostali scénář. Jenže i tento nápad se utopí v příliš rychle ohraných fórech a v ne moc objevném castingu, kde někteří hostující celebrity zkrátka nemají takovou vyřídilku a mnohdy ani nejsou kdo ví jak známí (já třeba o nějakém Marshawnovi Lynchovi slyším vůbec poprvé). Zamrzí i jejich malé využití, absence narážek na jejich práci (třeba u Sharon Stone mě napadly snad tři ještě před začátkem epizody) a někdy i nízká profesionalita hostů (chápu, že odbourat se v tomhle formátu jde poměrně snadno, ale zrovna Ken Jeong mě po chvíli svým častým výtlemem začal docela s*át). Naopak se mi líbí skvělá improvizace, kterou někteří hosté zkrátka umí stejně jako herci kolem nich a mají dokonce ukázkový timing. Jenže to pořád v celku působí dost nevyváženě, trochu nuceně a někdy i dost nudně. Škoda té šance, ale jako jednoduchá zábava, co se na Netflixu v té záplavě obsahu ztratí, to celkem funguje.

Dodatečné informace

Původní název:
Murderville (více)
  • USA Murderville
Premiéra v ČR:
4. 2. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch