Henry Cavill se v novém traileru loučí se Zaklínačem. Udobří si třetí řada publikum?

Henry Cavill se v novém traileru loučí se Zaklínačem. Udobří si třetí řada publikum?
Zaklínač | Netflix
Zaklínač dávno není pouze knižní sérií z pera Andrzeje Sapkowského. Fantaskní svět plný mutantů, monster nebo čarodějnic, jímž prochází drsný lovec a zabiják nestvůr Geralt z Rivie, expandoval také do úspěšných videoherních sérií a patří k pilířům dnešní popkultury. Oblíbené látky se roku 2019 chopil Netflix a vyprodukoval první osmidílnou sérii, v níž protagonistu ztvárnil Henry Cavill. Ten si roli zopakoval i ve druhé řadě z roku 2021, která byla 15. nejsledovanější původní sérií toho roku.
Publikum však zanechala zklamané mnohem víc než premiérová řada, která rovněž zaznamenala kritické ohlasy. Spokojený nebyl ani Cavill, jenž se v nadcházející třetí sérii rozloučí a jehož místo převezme Liam Hemsworth. A to může být pro ambiciózní seriál hřebíček do rakve. Netflix totiž v prosinci uvedl čtyřdílný prequel s názvem Zaklínač: Pokrevní pouto, který publikum přijalo katastrofálně.
Zaklínač: teaser trailer na 3. sérii | Netflix
Rozlučka s Cavillem tedy musí dopadnout nad očekávání dobře, přičemž na základě prvního traileru nelze vynášet definitivní soudy. Dostaneme ostatně jen letmé přivítání ve známém prostředí, v němž nebezpečí číhá na každém kroku. Geraltův meč bude každopádně v permanenci a ze série úsečných záběrů zaujme hlavně pohled na divoký hon, který známe už z druhé série. Příběh se jinak zaměří především na rodinnou linii a mocnou princeznu Ciri, již může před pletichami a nástrahami okolního světa ochránit jedině Geralt.
Třetí řada Zaklínače má po vzoru Stranger Things a Ty rozdělenou premiéru. Prvních pět epizod bude k vidění od 29. června, zbytek přijde na řadu 27. července.

Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu
Ostatní23. 4. 2023
Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu