Je čas zatočit s beznadějnou zamilovaností. Odstartovalo natáčení třetí řady Bridgertonových

Je čas zatočit s beznadějnou zamilovaností. Odstartovalo natáčení třetí řady Bridgertonových
Bridgertonovi | Netflix
Co k tomuto kromu filmaře vedlo si můžete přečíst v původním článku. Nyní se pojďme podívat na to, jaké novinky z kuloárů jsme se dozvěděli.
Do rolí Penelope a Colina se samozřejmě vrací Luke Newton a Nicola Coughlan, které by měli doplnit i jejich kolegové z předešlých řad – Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Claudia Jessie, Simone Ashley, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh a Golda Rosheuvel. Nově k nim přibyli tři pánové Daniel Francis, Sam Phillips a James Phoon, kteří se ujmou rolí Marcuse Andersona, lorda Deblinga a Harryho Dankwortha.
Nicola Coughlan, Luke Newton
Bridgertonovi – Penelope a Colin | Netflix
Ve druhé řadě si Penelope vyslechla jak ji Colin pomlouvá před svými přáteli a rozhodla se, že je čas zatočit se svou beznadějnou zamilovaností k němu a najít si manžela, který ji bude respektovat a jednou možná i milovat. Do nové plesové sezóny tedy nastoupí právě s tímto cílem a trojice atraktivních nových mužů by mohla být poměrně slušným začátkem.
Druhé řady Bridgertonových se diváci dočkali letos v březnu, pokud půjde natáčení podle plánu, mohl by Netflix toto schéma dodržet a třetí řadu také vypustit na jaře příštího roku. Jelikož ale natáčení právě začalo, oficiální vyjádření k datu premiéry zatím neznáme.