Třetí řada Bridgertonových změní posloupnost knižní předlohy

Třetí řada Bridgertonových změní posloupnost knižní předlohy
Bridgertonovi | Netflix
Hlavními hrdiny třetí řady tak nebudou Benedict Bridgeton a Sophia, ale Penelope Featheringtonová a Colin Bridgerton, kterým byla v románové sérii Bridgertonovi věnována až čtvrtá kniha.
Tvůrci seriálu se tak rozhodli na základě příběhu, který již pro Colina (Luke Newton) a Penelope (Nicola Coughlan) vytvořili v odvysílaných dílech. Navíc chtějí, aby i ostatní členové Bridgertonovy rodiny konečně zjistili, kdo je záhadná lady Whistledownová. Identitu této dámy totiž čtenáři a čtenářky odhalí až ve čtvrtém románu, zatímco v seriálu se to dozvěděli na konci první sezóny. Prodlužovat Penelopino tajemství poté, co jej odkryla Eloise Bridgertonová, by nebylo moudré, zvláště s ohledem na Eloisinu popudlivost.
Nicola Coughlan
Bridgertonovi | Netflix
Dá se očekávat, že se vrátí téměř celé herecké obsazení z předešlých řad.
Chybět bude nejspíš Regé-Jean Page, který se neúčastnil ani natáčení druhé sezóny, a Ruby Strokes nahradí v roli Francescy Bridgertonové Hannah Dodd. Ruby totiž dala přednost jiné pracovní příležitosti a seriál opustila v průběhu druhé řady, což je důvod, proč v ní její postava následně chyběla.