Harrison Ford míří do televize. V komediálním seriálu bude čelit Parkinsonově chorobě a kolegovi utrženému ze řetězu

Harrison Ford míří do televize. V komediálním seriálu bude čelit Parkinsonově chorobě a kolegovi utrženému ze řetězu
Harrison Ford | 1984 Lucasfilm Ltd.
Harrisona Forda, představitele mnoha nezapomenutelných rolí, nyní čeká něco, na co u něj nejsme zvyklí. Zahraje si totiž v televizním seriálu. Konkrétně půjde o desetidílnou komedii Shrinking, jež vznikne pro Apple TV+. V hlavní roli se objeví Jason Segel (Jak jsem poznal vaši matku), který ztvární psychoterapeuta, jenž po prožití osobní tragédie začne ignorovat profesní pravidla a svým klientům otevřeně sdělovat, co si ve skutečnosti myslí. To pak zásadně ovlivní životy všech zúčastněných.
Jason Segel
Jason Segel | Universal Pictures
Fordovou postavou by měl být úspěšný psychiatr a hrdinův starší kolega Phil Rhodes, jemuž byla diagnostikována Parkinsonova choroba. Kromě závažné nemoci však ještě musí řešit problémy s rodinou, dotěrnými přáteli a se svým odkazem.
Za scénářem stojí sám Segel společně s Brettem Goldsteinem a Billem Lawrencem, tvůrci úspěšného a oceňovaného seriálu Ted Lasso, který rovněž produkuje Apple TV+.
Harrison Ford
Volání divočiny | 20th Century Fox
Devětasedmdesátiletou hereckou legendu jsme na plátně mohli naposledy vidět v dobrodružném snímku Volání divočiny. Příští rok by měl do kin dorazit netrpělivě očekávaný pátý díl filmové série o hrdinném archeologovi Indiana Jonesovi, v němž si Ford naposledy zopakuje jednu ze svých životních rolí.
Indiana Jones a nástroj osudu
Indiana Jones a nástroj osudu | Lucasfilm Ltd.
V televizních seriálech se dosud objevoval pouze v začátcích své kariéry (viz Gunsmoke, Kung Fu) a v první polovině 90. let se jednou krátce mihnul v Mladém Indiana Jonesovi.