Terapie pravdou

76%
Terapie pravdou
Terapeut Jimmy je muž ve středním věku, který se skrze alkohol a striptérky snaží vypořádat s nedávným úmrtím své manželky. Tragická událost, jež zastihla i jeho talentovanou dceru, zničila nejen jejich rodinné vztahy, ale i jeho pracovní morálku. Jimmy na svá terapeutická sezení chodí pozdě, neupravený a nepřipravený. Tíha okamžiku jej dožene k emocionálnímu výbuchu, při kterém odhodí veškeré zábrany, etické protokoly a svým klientům doslova vmete pravdu do tváře. Může naprostá upřímnost pomoci jeho klientům i jemu samotnému překonat zdánlivě nepřekonatelné překážky?




Michudy
Michudy
1 290 bodů
6
Podle popisu a traileru jsem čekal něco jiného. Vlastně by ani hlavní postava nemusela být terapeutem a všechno by se stalo stejně. Nevyužitá premisa, nebo spíš lákadlo na diváky. I přesto, je to ale solidní drama, které táhnou hlavní herci a dobře se na to kouká. Jen jsem od dvojice Ford a Segel čekal možná trochu víc.
BIG OU
BIG OU
185 bodů
8
Velmi povedený seriál, výborně jsem se u něj pobavil. Všechny postavy byly zábavné, největší objev pro mě byla Jessica Williams alias Gaby. Dialogy vtipné a svižné. Občas mě lehce iritoval Jimmy v podání Jasona Segela. Někdy by u něho méně bylo více. Těším se na druhou sérii, která by měla vyskočit v roce 2024


Dodatečné informace

Původní název:
Shrinking (více)
  • USA Terapie pravdou
  • USA Shrinking
Premiéra v ČR:
27. 1. 2023
Distributor:
Apple TV+
Země původu:
USA
Čeština:
Terapie pravdou je dostupný s českými titulky

Powered byJustWatch