Po Hře na oliheň míří na Netflix další jihokorejská seriálová pecka. Bude plná zombie

Po Hře na oliheň míří na Netflix další jihokorejská seriálová pecka. Bude plná zombie
All of Us Are Dead | Netflix
Příběh je jednoduchý: ve škole se rychle šíří zombie virus a nebohým studentům nezbývá nic jiného než bojovat o život a snažit se utéct.
All of Us Are Dead
Základem série je komiks uvedený mezi lety 2009 až 2011, který nicméně obsahoval pouhých devět kapitol a kdo je hodně zvědavý, může si ho celý přečíst zde. Oproti traileru výše má podstatně komornější nádech, takže se dá očekávat, že seriál jeho dějovou linku výrazně rozšíří (případně se jím pouze jemně inspiruje), což mimo jiné umožní rozvíjet příběh pro další série.
Ačkoli je upoutávka extrémně kratičká, nabízí hned několik působivých „dravějších“ záběrů, které milovníky žánru bezpochyby k televizi nalákají.
po-hre-na-olihen-miri-na-netflix-dalsi-jihokorejska-serialova-pecka-a-tahle-bude-plna-zombie
All of Us Are Dead | Netflix
All of Us Are Dead není první jihokorejskou produkcí Netflixu, v níž hrají prim zombie. V roce 2019 tato streamovací platforma vydala úspěšný seriál Království zombie, který se odehrává v Koreji ve 14. století. V roce 2020 se do celosvětového žebříčku nejsledovanějších filmů Netflixu dostal také snímek #Žiju – příběh muže, jenž se snaží přežít zombie apokalypsu zavřený ve svém bytě. A pokud překročíme práh Netflixu, nesmíme zapomenout i na filmovou sérii o Pusanu (Vlak do Pusanu / 2016, Stanice Soul / 2016 a Vlak do Pusanu 2 / 2020).
Režie série se ujali Lee Jae-Gyu (jihokorejská verze italského komediálního hitu Naprostí cizinci) a debutující Nam-Soo Kim. Hrají Yoo-Mi Lee, Rich Ting, Chase Maser, Darren Keilan, Byeong-cheol Kim nebo Esuz Jeong.
Netflix si nepochybně od All of Us Are Dead slibuje další velkou seriálovou událost po vzoru megaúspěšné jihokorejské Hry na oliheň. Zda se to povede, to zjistíme již 28. ledna, kdy celá série All of Us Are Dead dorazí na Netflix.
All of Us Are Dead
All of Us Are Dead