Vlak do Busanu 2

54%
Vlak do Busanu 2
Čtyři roky po vypuknutí zombie apokalypsy se bývalý voják Jung-seok vrací zpátky do nákazou zdevastované Koreje, aby přivezl auto plné peněz a získal tak naději na lepší život. Korejský poloostrov je ale odříznutý od zbytku světa a dostat se tam a zpátky bude složitější, než se zdá.

Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Tohle že má být pokračování skvělého zombie hororu Train to Busan?! To snad nemohl nikdo myslet vážně. Takový propad kvality jsem si nepředstavoval ani v tom nejdivočejším snu. Tohle pokračování už je klasickou zombie naháněčkou, kterých vzniká každý rok několik a ještě lepe natočených.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Vlak ve skvělé jízdě dojel do Pusanu a po pár letech se představuje postapokalyptická Korea, ve které je zombíků, jako much. Dokud tam byli, tak jsem si říkal, že to bude pořádná zombie jízda v akčnějším stylu, ale kdepak.. :( Film je hlavně o rozdělení moci mezi přeživšími.. hodní a zlí.. a bavte se. S Vlakem do Pusanu, který byl osobitý, napínavý.. nemá toto volné pokračování moc společného a za mě je o dva levely jinde.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Vlak do Busanu byl vlastně fain zombie thriller, akorát ho sráželo dolů to šílené přehrávání všech korejců. U dvojky mám dvojnásobný pocit všeho. Některé úseky akcí jsou hodně fain, dějově je to ale šílená nuda. 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Train to Busan presents: Peninsula (více)
  • Jižní Korea Vlak do Busanu 2
  • Jižní Korea Train to Busan presents: Peninsula
  • Jižní Korea Bando
  • Jižní Korea Invasão Zumbi 2
  • Jižní Korea Peninsula
  • Jižní Korea Train to Busan 2
Země původu:
Jižní Korea
Rozpočet:
17 mil. USD
Tržby:
42,7 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Vlak do Busanu 2