Trailer: Will Smith objevuje extrémní krásy naší planety v ohromující dokumentární sérii

Trailer: Will Smith objevuje extrémní krásy naší planety v ohromující dokumentární sérii
Welcome to Earth | National Geographic
Překvapivé je na téhle šestidílné National Geographic minisérii, která bude uvedena na Disney+, ale hlavně to, že ji natočil Darren Aronofsky, tedy režisér kousků jako Černá labuť, matka!, Requiem za sen či Fontána.
Aronofsky proslul jako autor, který se nebojí výrazných příběhových témat a osobitého vizuálního pojetí. Na dokumentární sérii Welcome to Earth je hlavně to druhé sakra znát – podobně krásné záběry se jen tak nevidí.
Welcome to Earth
Jeden by řekl, že série, v níž hollywoodská celebrita cestuje po světě a zkouší si extrémní podmínky, nebude mít v dnešní době příliš co nabídnout (podobných už tu bylo). Welcome to Earth ale vypadá v traileru až neuvěřitelně dobře, nemluvě o tom, že Will Smith je jednou z mála celebrit, které člověk nemá problém věřit, že ho něco takového skutečně zajímá.
Série dorazí na Disney+ již letos v prosinci. To je pro náš trh nicméně vesměs nepodstatná informace, protože samotná streamovací služba se sem doplazí až někdy v létě příštího roku. To čekání snad nikdy neskončí.