Croodsovi proti Lepšíkovým podruhé. Je tu první seriál z prostředí pravěkého činžáku

Croodsovi proti Lepšíkovým podruhé. Je tu první seriál z prostředí pravěkého činžáku
The Croods: Family Tree | DreamWorks Animation
Jeho producentem je studio Dream Works Animation, nese název The Croods: Family Tree a jeho premiéra je v plánu 23. září na platformách Hulu a Peacock. Na diváky čeká šest epizod, v nichž budou sledovat soužití rodin Croodsových a Lepšíkových na společném stromě. Jejich odlišné způsoby života nenechají nikoho na pochybách, že o třenice mezi nimi nebude nouze. Ostatně, ke zhlédnutí je první upoutávka, která napoví, o co tu půjde. Mohla by to být legrace...
The Croods: Family Tree
Jaká česká služba nebo televizní stanice pořad získá, zatím nevíme, ale snad se tak stane a bude to brzy. Původně zmíněný 2D animovaný seriál Úsvit Croodsových z roku 2015 příliš velkým hitem nebyl. Jednak proto, že se příběhy odehrávaly před událostmi z filmu Croodsovi, a jednak protože nešlo ani náhodou o tak velkou dobrodružnou zábavu jako v případě celovečerních snímků; vtípky tu moc nefungovaly a animace také zrovna neoslovila.
Podruhé to snad bude lepší. Podle zveřejněných záběrů by minimálně vizuální stránka věci mohla fungovat. Špičkování obou rodin bylo bezesporu na celém snímku Croodsovi: Nový věk nejlepší, takže proč si ještě několik povedených vtípků nedopřát?