Jeden z nejslavnějších filmových propadáků se vrátí na televizní obrazovky.

Jeden z nejslavnějších filmových propadáků se vrátí na televizní obrazovky.
Vodní svět | Universal Pictures
Vodní svět s Kevinem Costnerem je i více než čtvrtstoletí po premiéře
Kevin Costner
Vodní svět
unikátním příkladem neúspěšného drahého blockbusteru, který postupem let získává stále širší fanouškovskou základnu. Postapokalyptický snímek, v němž jsou zbytky lidské civilizace roztroušeny na vodou zaplavené planetě, prošel více než problematickým natáčecím procesem, během něhož bobtnal rozpočet a odstoupil původní režisér Kevin Reynolds. Produkci místo něj řídil hvězdný Costner, ovšem nastavený kurz nevyhnutelně vedl k finančnímu fiasku.
Námořní alternativa Šíleného Maxe ovšem neupadá v zapomnění a konečně se dočká vzkříšení v podobě televizní série. Tu zaštítí producent John Davis, jenž v rozhovoru pro Collider prozradil, že půjde o 'streamovací verzi filmu, respektive o jeho pokračování.' Režisérské křeslo pak má obsadit Dan Trachtenberg, jenž natočil povedenou Ulici Cloverfield 10 a momentálně s Davisem pracuje na dalším očekávaném projektu, jímž je nový film s Predátorem s názvem Skull.
Tina Majorino, Jeanne Tripplehorn
Vodní svět
Producent Davis dále prozradil, že televizní série Vodní svět se má odehrávat přibližně dvacet let po událostech filmu a má rovněž sledovat totožné hrdiny. "Nejsme si stoprocentně jistí, jak k seriálu přistoupit. Momentálně jsme však ve stavebních fázích vývoje," nechal se slyšet Davisův produkční kolega John Fox. Lze očekávat, že příběh nás zavede na pevninu, již hrdinové v závěru filmu nalezli, a bude zobrazovat boj staronových rezidentů proti dalším pirátským gangům, které by nad nezaplavenou částí Země rády získaly dominanci. Nechme se překvapit a doufejme, že výroba poběží lépe než v případě filmové verze.