Addamsova rodina dostane hraný seriál. Režírovat ho bude proslulý milovník temných stínů

Addamsova rodina dostane hraný seriál. Režírovat ho bude proslulý milovník temných stínů
Addamsova rodina | Orion Pictures Corporation
Addamsovu rodinu vytvořil v podobě kreslených vtipů Charles Addams v roce 1938. Potrhlá hororová rodina si získala oblibu čtenářů, díky čemuž se záhy dočkala hraného televizního seriálu, který vznikal v letech 1964 - 1966 na americké stanici ABC. Od té doby se dočkala velkého množství televizních i filmových zpracování jak v hrané, tak kreslené podobě.
Addamsova rodina
Addamsova rodina (2019) | Universal Pictures
Zatím poslední verzí je ta animovaná z roku 2019, na jejíž druhý film nyní čekáme. Jeho premiéra by měla proběhnout v říjnu příštího roku. To ale není všechno, k divákům míří i nová hraná verze. Mělo by jít o televizní seriál, jehož tvůrci budou Alfred Gough a Miles Millar.
V jednání je navíc i sám Tim Burton, aby působil nejen jako výkonný producent pořadu, ale aby se ujal i režie všech dílů. Kdo nakonec získá vysílací práva, to je zatím otázkou. Všichni nicméně vsází na Netflix, který se prý dostal na nejvyšší pozici s ohledem na vyjednávání.
Seriál by měl být vyprávěn hlavně z pohledu Wednesday Addamsové a odehrávat se v naší současnosti. Uvidíme tedy, jak by se Addamsovi popasovali s naší moderní dobou a jak dokonale by do ní zapadli.
Pokud se chcete dočkat dokonalého mixu Addamsovi + Tim Burton, držte si pěsti. Snad se to podaří.