Jurský svět: Křídový kemp se vrací s prvním klipem!

Jurský svět: Křídový kemp se vrací s prvním klipem!
Jurský svět: Křídový kemp | Netflix
Jurský svět: Křídový kemp
Druhé série se fanoušci této animované dinosauří podívané dočkají v průběhu roku 2021, kdy bude pokračovat dobrodružství dětí, které se snaží dostat z ostrova plného zuřivých ještěrů, přičemž se ještě o jednoho malinkého dinosauříka pokusí postarat.
Premiéra filmu Jurský svět: Nadvláda byla odsunuta až na rok 2022, což mnoho fanoušků jistě zklamalo, tak snad jejich čekání alespoň trošku ukrátí Křídový kemp. Ten měl premiéru 18. září letošního roku a vyprávěl příběh, který dějově zapadá do událostí z prvního filmu Jurský svět (2015). Na druhé straně ostrova Nublar se totiž koná dětský tábor, jehož účastníci mají jedinečnou možnost užít si netradičních zážitků a poznatků kolem těchto neuvěřitelných tvorů. Zážitkový tábor však dětem nabídne mnohem víc, než původně sliboval, zážitků budou mít děti nakonec tolik, že by si je určitě raději odpustily. Nikdo totiž nechce skončit jako potrava pro dinosaury, kteří právě unikli ze svých klecí...
Výkonnými producenty Křídového kempu jsou Colin Trevorrow, Steven Spielberg a Frank Marshall. Konkrétní termín premiéry Netflix zatím neprozradil.