Ve hře o post seriálového Zaklínače je prý i Jason Momoa! Fámy, nebo skutečnost?

Ve hře o post seriálového Zaklínače je prý i Jason Momoa! Fámy, nebo skutečnost?
| Lionsgate
A nezapomněl zmínit, že kromě radosti je to i starost: "Tentokrát mě nechrání žádná čepice, pouze nánosy 2 typů lékařské pásky a lepidlo... Strhávání je radost. Ačkoli mají tady Jacqui a Ailbhe andělsky obratné ruce. Jacqui spíše jako anděl pomsty, ale to je část jejího kouzla. A pro ty, kteří se o nás bojí, tak jsme všichni Covid negativní. Tady v Kaer Morhenu se testujeme 2x týdně!"
famy-nebo-skutecnost-ve-hre-o-post-zaklinace-je-pry-i-jason-momoa
| Henry Cavill/Instagram
Se započatou prací na Zaklínačovi se ale rozjely i přípravy na seriálový spin-off, kterému dal Netflix zelenou a o kterém jsme přinesli zprávy již v červenci.
Jedná se o seriálový prequel o šesti dílech, který divákům představí úplně prvního zaklínače. Jmenuje se The Witcher: Blood Origin a Netflix právě rozjel kolečko konkurzů na jednotlivé role. S postavou Zaklínače se v poslední době velice často spojuje jméno Jasona Momoy. Herec se tím dokonce sám baví, neboť jeden z jeho fanoušků (přezdívka spdrmnkyxxiii) mu poslal povedenou grafiku, na které jsou spolu s Henrym Cavillem jako Zaklínači. Sám ji pak sdílel na svém profilu a nezapomněl vložit narážku na svého kamaráda Henryho Cavilla, se kterým si velmi rozumí a společná práce by jim určitě nevadila. Ovšem vzhledem k tomu, že děj Blood Origin se bude odehrávat 1200 let před Geraltem, stejně nic takového nehrozí. Na druhou stranu, kdyby si kámoši zahráli ve stejném universu, asi by jim to nevadilo, minimálně by se mohli hecovat, kdo z nich je lepším členem zaklínačského cechu. Výšku na to mají, svaly také a Momoa má i vlastní háro, které by mu nemuseli v maskérně lepit...
famy-nebo-skutecnost-ve-hre-o-post-zaklinace-je-pry-i-jason-momoa-1
| spdrmnkyxxiii/Instagram
Uvidíme... A co vy? Líbil by se vám v roli úplně prvního zaklínače světa Jason Momoa?
A ještě jedna zajímavost na konec. Původně měli filmaři se Zaklínačem zamířit i do České republiky a na Slovensko. Jak to nakonec dopadne rozhodne až koronavirus, ale snad budeme mít štěstí. Každopádně filmaři mají nyní plné ruce práce s hledáním nových lokalit natáčení, pro případ, že by se Covid19 nepustil z Britských ostrovů. Ve hře je prý natáčení v nejkrásnější zřícenině Spojeného království. Jmenuje se Fountains Abbey a nachází se na severu Anglie. Pro Netflix to navíc není neznámá, v jeho ruinách se odehrávaly i některé scény ze seriálu Prokletá.