Kit Harington ukončuje léčbu a vrhá se do světa Marvelu

Kit Harington ukončuje léčbu a vrhá se do světa Marvelu
Hra o trůny | HBO
Kit se stane součástí hvězdně obsazeného snímku The Enternals. Přidal se tak se svému seriálovému bratrovi Richardu Maddenovi, který patří k jedněm z hlavních hrdinů.
Richard Madden, Kit Harington
Kit Harington a Richard Madden jako bratři Starkovi ve Hře o trůny
Jednotlivých rolí "věčných" se tedy ujmout Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Gemma Chan (Sersi), Barry Keoghan (Druig), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak) a Lia McHugh (Sprite).
Kit Harington se ujme role smrtelného hrdiny jménem Dane Whitman, Don Lee se ujme role hlavního záporáka filmu zvaného Gilgameš.
kit-harington-ukoncuje-lecbu-a-vrha-se-do-sveta-marvelu-i-se-svym-bratrem
Představení Eternals na D23 Expo | Walt Disney Studios
Snímek režíruje Chloe Zhao podle scénáře od Matthewa a Ryana Firpových. Příběh samozřejmě vychází ze stejnojmenného komiksu vydavatelství Marvel, jehož autorem je Jack Kirby. Eternals jsou staří několik tisíc let a jejich úkolem je chránit Zemi. Stvořila je mimozemská rasa připomínající Bohy jménem Celestials. Jejich úkol jim však ztěžují jejich destruktivní protějšky také stvoření Celestialy - Deviants.
kit-harington-ukoncuje-lecbu-a-vrha-se-do-sveta-marvelu-i-se-svym-bratrem-1
Eternals | Marvel Studios
Čeká nás velká superhrdinská cesta napříč staletími, na jejíž premiéru si budeme muset počkat do listopadu příštího roku.