Animovaný Policajt ze školky? Arnold Schwarzenegger se vrací (a není sám)

Animovaný Policajt ze školky? Arnold Schwarzenegger se vrací (a není sám)
Policajt ze školky (1990) | Universal Pictures
Kdo se bojí té otřesné zprávy, že i v tomto případě hodlají filmaři natočit remake, se může uklidnit. Nic takového se naštěstí nekoná. Arnold se totiž ještě před skonem marvelovské legendy dal dohromady se Stanem Leem a na základě této spolupráce vzniká nový animovaný seriál. Projekt se jmenuje Superhero Kindergarten a scenáristou je jeden ze spoluautorů komiksového Deadpoola nebo X-Menů Fabian Nicieza.
Arnold Schwarzenegger
Policajt ze školky
"Stan a já jsme spolu často mluvili o různých nápadech," uvedl na adresu nového seriálu Arnold Schwarzenegger. "Jsem velmi šťastný, že tenhle skutečně klapnul a začali jsem ho točit. Vidět Stana pracovat bylo fenomenální."
Před několika lety se totiž slavný autor komiksů zeptal Schwarzeneggera, co je jeho snem, jaké filmy by chtěl natočit. Arnold mu tehdy odpověděl, že jeho snem je natočit víc filmů s Conanem, Terminátorem a že by mohla být zábava i natočit pokračování Policajta ze školky. V tu chvíli začal Lee nad tímto nápadem přemýšlet a krátce poté Arnoldovi volal s tím, jak by se mu líbilo natočit animovaný seriál, který by měl s Policajtem ze školky mnoho podobností. Jedinou změnou by bylo, že učitel by byl bývalý superhrdina a jeho svěřenci by měli superschopnosti.
Stan pak náhle zesnul, ale jeho nápad žije dál a tady je jeho popis:
Hlavní postavou seriálu je Arnold Armstrong (Schwarzenegger), bývalý superhrdina zvaný Captain Courage, který své schopnosti ztratil v boji s nepřítelem Doctorem Superiorem. Nyní je v částečném důchodu a pracuje jako trenér v tělocvičně. Když ale dojde k roji superhrdinských částic, které způsobují přeměnu pětiletých dětí v superhrdiny, stává se Arnold jejich učitelem.
arnold-schwarzenegger-se-vraci-do-materske-skolky-tentokrat-je-ale-reditelem-stan-lee
Superhero Kindergarten | POW! Entertainment
"Musím je učit všechno," pokračoval Schwarzenegger. "Učím je o zdraví, o cvičení, jak si pro sebe stanovovat cíle, jak se nenechat šikanovat, jak používat síly pro dobro a ne pro zlo."
Seriál produkují společnosti Stana Lee POW! Entertainment, Schwarzeneggerova Oak Productions a Genius Brands. Zatím ale není známo, na jakém televizním kanále nebo internetové službě by se mohl seriál vysílat.
arnold-schwarzenegger-se-vraci-do-materske-skolky-tentokrat-je-ale-reditelem-stan-lee
Superhero Kindergarten | POW! Entertainment
"Je to čest a privilegium pracovat na tomto seriálu a pokračovat ve Stanově odkazu a představit tuhle novou skupinu superhrdinů předškolním dětem na celém světě," dodal Arnold. "Seriál není plný pouze akce a humoru, ale i důležitých informací. Neučím pouze malé superhrdiny, učím i malé diváky o tom, jak je důležité pečovat o své zdraví, sportovat a správně jíst."
"Stan Arnolda miloval a obdivoval nejen jako herce, ale jako skutečného hrdinu v tolika věcech... Arnolda si pro tuhle roli představovoval od samého začátku," uvedl ředitel Genius Brands Andy Heyward. "Unikátní na tomto seriálu navíc bude i to, že se v každém díle objeví i Stan Lee. A právě Arnold a Stan budou podle mého názoru důvody, proč se na tento seriálu budou chtít s dětmi dívat i jejich rodiče."