Loki a Scarlet Witch se dočkají vlastních seriálů. A to není ta nejlepší zpráva!

Loki a Scarlet Witch se dočkají vlastních seriálů. A to není ta nejlepší zpráva!
Loki a Scarlet Witch | Marvel Studios
Respektive ty rozjeté už Netflixu zůstanou, ale moc nového s jeho značkou nepřijde. U Disneyho si logicky budou chtít vše schovat pro vlastní platformu, která přeci jen přichází trochu pozdě a každý exkluzivní obsah je třeba, aby měli diváci dost motivace k předplatnému (což se u Netflixu sakra osvědčilo).
Disney bude mít každopádně hodně silný line-up, dvakrát tolik poté, co dojde k oficiálnímu spolknutí Foxů, kteří mají pod sebou nejednu kultovní filmovou sérii. Ale zpátky k věci. Již dříve u Disneyho uvedli, že jejich streamovací platforma mimo jiné nabídne původní hraný seriál ze světa Star Wars v režii Jona Favreaua (Iron Man, Kniha džunglí) a také televizní verzi animáku Příšerky s.r.o.. A nyní tu máme plány na exkluzivity s logem Marvelu.
Konkrétně se mluví o dvou seriálech, jejichž hlavními hrdiny by byli... Scarlet Witch a Loki. A to nejlepší, své role by si měli zopakovat Tom Hiddleston a Elizabeth Olsen! Aby herec přešel v rámci velké role z kin do televizní show, to se stává opravdu vzácně. Pokud tohle u Disneyho opravdu uskuteční, nejenže mají diváky jisté, ale otevírají se tím dveře seriálům pro další postavy/herce. "Disneyho Netflix" by měl být spuštěn v druhé polovině příštího roku. Jsme hodně zvědaví, s čím vším se nakonec při startu vytasí.
Elizabeth Olsen
Tom Hiddleston