Netflix připravuje moderní adaptaci Zvoníka u Matky Boží. Neuhádnete, kdo bude hrát Quasimoda

Netflix připravuje moderní adaptaci Zvoníka u Matky Boží. Neuhádnete, kdo bude hrát Quasimoda
Zvoník u Matky Boží | Disney
Může to být docela překvápko, ale bude to Idris Elba. Ano, tento charismatický a šarmantní kandidát na dalšího Bonda bude hrát jednoho z nejslavnějších ošklivců všech dob, ovšem nejen to, Elba by měl údajně snímek i režírovat, stejně tak by se měl postarat i o produkci hudby. Film totiž bude pravděpodobně ve formě muzikálu, ostatně dokazuje to angažování Freda Bergera, který napsal scénář k populárnímu snímku minulého roku La La Land (2016). Teď píše scénář i k novému Zvoníkovi, pomáhá mu s tím i Michael Mitnick, který se zase podílel na scénáři k sci-fině Dárce (2014).
Idris Elba
Idris Elba | BBC One
Člověk by si možná řekl, proč by do role Quasimoda obsadili tak atraktivního herce jako je Elba, Netflix na to několikrát zareagoval tím, že půjde opravdu o moderní převyprávění celého známého příběhu, tudíž kdoví, jaké plány mají.
Klasická verze příběhu vypráví o zvoníkovi a hrbáčovi Quasimodovi, který se zamiluje do překrásné cikánky jménem Esmeralda. Choutky si na ni ovšem dělá i páter Frollo, jehož chtíč ho donutí dělat zlé skutky. Nakolik bude tato verze pozměněna v připravované adaptaci se budeme muset překvapit.
Těšíte se?
Zvoník od Matky boží
Zvoník u Matky Boží