Dočkáme se čtvrté detektivní série úspěšného Farga?

Dočkáme se čtvrté detektivní série úspěšného Farga?
Fargo - Rachel Keller | AMC
V květnu minulého roku se John Landgraf, šéf televizní sítě FX, na které Fargo běželo, vyjádřil, že nemůže zaručit budoucí pokračování seriálu po jeho třetí sérii. Vše prý bude záležet na jeho tvůrci Noahu Hawleym. Ten během podzimu řekl, že případnou čtvrtou sérii vytvoří pouze v případě, že dostane natolik kvalitní nápad, že ve srovnání s předchozími třemi sériemi obstojí. Je potřeba zmínit, že každá série byla vytvořena samostatně, bez úmyslu na návaznost se sérií následující. Hawley, který kdysi ani příliš nepočítal s tím, že by vytvořil vůbec i druhou sérii, taktéž řekl, že si uvědomuje riziko, jenž hrozí všem příběhově zaměřeným seriálům, které běží příliš dlouho. Rozhodně nechce natahovat seriál déle, než je jeho reálná životaschopnost. Z čehož lze odvodit, že pokud vůbec někdy čtvrtá série vznikne, dost pravděpodobně bude opravdu poslední.
Ewan McGregor
Fargo | AMC
I sám Landgraf se představě čtvrté série nebrání. Aby ostatně ne, Fargo je jedním z nejlépe hodnocených titulů, které na jejich televizi byly vysílány. Hlavní herecký představitel 3. série Ewan McGregor byl navíc oceněn jako nejlepší herec mini-série na nedávném udílení 75. Zlatých glóbů.
Hawley se však nyní zaměřuje na svůj jiný výtvor pro FX, pokračování marvelovky Legion, která se setkala s velkým ohlasem. Navíc se posléze chystá i na celovečerní adaptaci další marvelovky Doctor Doom, kterou si možná i sám zrežíruje. Tudíž pokud by opravdu měla vzniknout čtvrtá série, nějaký ten čas si na ni počkáme. Pokud nebude ovšem svěřena někomu jinému.